پیراشکی شکری


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
کیک و شیرینی
وعده: 
میان وعده
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
زمستان

گام ۱

مواد لازم:

آب................................ نصف پیمانه

کره .............................. سه قاشق غذاخوری

تخم مرغ ...................... ۲ عدد

آرد الک شده ................ نصف پیمانه

نمک......................... به مقدار کم

شکر ....................... یک چهارم پیمانه

دارچین ................... نصف قاشق غذاخوری

گام ۲

کره و نمک و آب رو با هم مخلوط کنید و بگذارین روی حرارت خیلی کم تا به جوش بیاد

گام ۳

بعد از روی اجاق بردارید و آرد به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا یکدست شود.

گام ۴

بگذارید تاا سردشود (حدود ۵ - ۱۰ دقیقه)

گام ۵

حالا تخم مرغها رو یکی یکیبه آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا خمیر یکدست شود

گام ۶

توی یک ظرف روغن بریزید و به کمک دست خمیر ها رو مثل شکل به صورت گوله درست کنید و وقتی روغن داغ شد بگذارید تو روغن طلایی رنگ شود سپس از روغن بیرون بیاورید و روغن آن را گرفته

گام ۷

و داخل مخلوط شکر و دارچین بغلتانید. اگر شکلات آب شده هم داشته باشید و تو شکلات یا حتی مربا بغلتانید خوشمزه می شود.

گام ۸

این هم از پیراشکی شکری ما

دوشنبه، 11 خرداد 1388 - ارسال شده توسط: admin

پرسش

با سلام و تشکر از سایت عالیتون

دستور مایع داخل بعضی پیراشکی ها را نیز لطفا  توضیح دهید.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.