یک ساندویچ ساده


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
ساندویچ
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
بهار

گام ۱

مواد لازم: یک عدد آجر (بله از همون آجرهای واقعی از نوع نشکن) یک عدد فویل آلومینیومی.. (نخیر ساختمون قرار نیست بسازیم..قراره یه ساندویچ مخصوص درست کنیم) پنیر موتزارلار mozzerella هر چقدر دوست دارین.. ریحان نان باگت فرانسوی گوجه فرنگی کالباس یا بوقلمون دودی شده هر کدوم که دوست دارین سس (من خودم از ترکیب روغن زیتون + سس مایونز + سس خردل + سس کچاب استفاده میکنم)

گام ۲

آجر رو بشویید و بعد بگذارید تا خشک بشه

گام ۳

با فویل آلومینیومی کادوپیچش کنین

گام ۴

نون فرانسوی رو از وسط نصف کنین مواد رو داخلش بگذارین

گام ۵

ادویه هم سلیقه ای است

گام ۶

خب حالا ژامبون یا گوشت بوقلمون دودی شده رو یه کم تفت بدین(اگه زیاد تفت بدین خشک میشه مثل چوب)

گام ۷

بعد نونی رو که توش مواد گذاشته بودین و بگذارین تو روغن،ژامبون رو هم بگذارید روی آن و با نون دیگه روشو ببندین

گام ۸

حالا آجر رو که کادو کردین را روی آن قرار دهید...بله دیدین که آجر رو پس برای این کار میخواستیم...از بعد از درست کردن این غدا ساندویچ میکر یا همون ساندویچ ساز اختراع

گام ۹

گام ۱۰

این هم از ساندویچ ما

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.