کشک بادمجان


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
نوع خوردنی: 
خوراک با بادمجان
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
پاییز

گام ۱

مواد لازم: بادمجان ............................ 5 عدد
پیاز بزرگ .......................... 1 عدد
پودر نعنا خشک ................. 1 قاشق غذاخوری
گردو ................................. نصف پیمانه
سیر ................................ 1 حبه
كشك و نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

گام ۲

ابتدا بادمجانها را پوست بگیرید آنها را بشویید و کمی نمک روی آن بزنید و سپس بگذارید تا آب گرفته شود.

گام ۳

بعد بادمجانها را سرخ کنید. من داخل سرخ کن سرخ کردم و عالی شد.

گام ۴

بعد بادمجانها را داخل قابلمه گذاشته کمی روی آن آب بریزید و در قابلمه را بگذارید.

گام ۵

پیاز را خرد کنید.

گام ۶

و در روغن تفت بدهید.

گام ۷

به کمک سیر خرد کن سیر را خرد کنید و همراه با پیاز تفت دهید

گام ۸

عد از اینکه تفت داده شد به بادمجان اضافه کنید.

گام ۹

گردو را خرد کنید البته خیلی ریز نه و به بادمجان اضافه کنید. زیر اجاق را کم کنید تا بادمجان به اصطلاح ته نگیرد و مرتب هم بزنید و سعی کنید به کمک قاشق یا چنگال بادمجان را له کنید.

گام ۱۰

سپس نعنا را با دست ریز کنید و به بادمجان اضافه کنید. بعد از آن به دلخواه زردچوبه و نمک و فلفل اضافه کنید.

گام ۱۱

كمي كشك  را با آب رقيق كرده، ‌جوشانده و به بادمجان اضافه كنيد . حدود 15 دقیقه بگذارید تا  روي اجاق بپزد و مرتب هم بزنید تا تمام مواد یکدست شود. (‌براي آندسته از افرادي كه  خيلي كشك دوست ندارند، در صورت تمايل مي توانيد كشك را با  بادمجان مخلوط نكنيد و جداگانه  كنار بادمجان سرو كنيد)‌ نوش جان

پیشنهاد

تو گام 11 اگه یه دونه عصاره بره هم اضافه کنیم کشک بادنجون خوشمزه تری داریم.

پیشنهاد

ادمین جون سلام

مثل همیشه خوب وعالی بود

یه پیشنهاد خوب دارم برات که کشک و بادنجان رو بینهایت خوشمزه تر میکنه در گام 2 بانجونها رو همین طور که سالم هست یعنی پوستشو نگرفتی کمی فرو کن به یه دونه سیخ و روی اجاق گاز کبابیش کن گام 3 بیاندازش داخل اب سرد پوستش سریع کنده می شه وبعد بقیه مراحل که خودت استادی

جمله همیشگی :یه دونه باشی

سلام  من عضو جدید هستم از

سلام 

من عضو جدید هستم

از سایت بی نظیرتون ممنون

سلام سلام خواهش می کنم اگه

سلام سلام

خواهش می کنم

اگه میشه میرزا قاسمی رو هم تو لیست اضافه بفرمایید

با تشکر بسیار فراوان

درخواست

 

 

 

من تازه عضو شدم ازدستورات خوب

من تازه عضو شدم ازدستورات خوب واقعا سایت خوبیه .

سلام

با سلام

من عضو جدیدتون هستم واقعا" سایت خوبیه

فقط اگه ممکنه غذاهای سنتی هم اضافه کنید

دستور پخت كشك بادمجان

آشپزهاي محترم : اگر مايل بودي مي توانيد مقداري كشك در گام 1-8 اضافه نمائيد

پاسخ

با سپاس

چه كشكي

با سپاس  / من تا حالا كشك بادمجاني نديدم  كه توش كشك نداشته باشه / چه خوب من غذاي جديدي ياد گرفتم (((((:

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.