سالاد بیکن


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
سالاد
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایالات متحده آمریکا
مناسبت: 
بهار

مواد اولیه

پیاز کوچک (مثل پیاز ترشی) ۲۰ عدد-کره ۲ قالب ۵۰ گرمی-سیر یک حبه-بیکن ۱۰ تکه -
آویشن ۲ قاشق چایخوری-کاهو پیچ چند برگ-سس مخصوص :
سرکه قرمز یک قاشق غذا خوری-سس سویا نصف قاشق چای خوری-عصاره مرغ ۱ عدد یا آب مرغ نصف فنجان-نمک و فلفل به مقدار لازم

گام ۱

ابتدا فر رو روشن کنید و بگذارید رو دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت .بعد کره ها رو بگذارید تو یه سینی نسوز تا آب ذوب بشه و پیاز ها رو بگذارید روی کره ذوب شده و حدود ۳ دقیقه بگذارید تو فر تا طلایی رنگ بشه

گام ۲

حالا سیر رو رنده کنین و ته همون ظرفتون (سینی نسوز) که کره بود بریزین و بیکن ها رو به دور پیازها بپیچید اگه دیدین خوب به دور پیار نمی پیچد از خلال دندان کمک بگیرید و بگذارید دوباره تو همون ظرف و سپس داخل فر

گام ۳

حدود 15 دقیقه بگذاید تو فر بمونه بعد روی حرارت ملایم مواد مخصوص سس رو با هم مخلوط و ۲ دقیقه هم بزنید تا یکدست بشه

گام ۴

تو یه ظرف اول کاهو پیچ بگذارید و بعد بیکن ها را روی آن بچینید، سس مخصوص را روی آن بریزید و در آخر روی آن آویشن بپاشید

سلام

بيكن يعني چي؟ از كجا ميتونم تهيه كنم اگه ميشه عكسش و بذارين

يبكن

سلام بیکن یه نوع غذایی هست  کالباس که از تهیه خوک استفاده شده و خیلی خوشمزه هست این بیکن میتوان از بالای شهر از سوپر مارکت یا گوشتیران خرید البته هر جایی ندارند

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.