کوکوی بادمجان


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
خوراک با بادمجان
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
همیشگی

گام ۱

بادمجان ۲ عدد (بزرگ)-

تخم مرغ ۶ عدد-

پنیر پیتزای رنده شده ۲۵۰ گرم-

نمک و فلفل به مقدار لازم-

آرد یک فنجان-

خرده نان-

جعفری-

گام ۲

ابتدا بادمجان ها رو از وسط خرد کنید

گام ۳

کمی روش نمک بپاشید و بگذارید ۱۰ دقیقه بمونه

گام ۴

خب حالا بادمجان ها رو آب بکشید که نمک ازش زدوده بشه.

گام ۵

دو طرفش رو به آرد آغشته کنید و تو روغن داغ سرخ کنید

گام ۶

بعد با یه حوله یا دستمال مخصوص روغنهاشو بگیرین و خشکش کنین

گام ۷

حالا یک تخم مرغ و پنیر و جعفری خرد شده و فلفل رو با هم مخلوط کنید

گام ۸

حسابی مخلوط کنید که به این شکل در بیاد

گام ۹

بقیه تخم مرغها رو یعنی ۵ تای دیگه رو تو یه ظرف جداگانه بزنید و سه قاشق توش آرد بریزید

گام ۱۰

بعد بادمجان بردارید و

گام ۱۱

یک سمت بادمجان رو با مواد تهیه شده پر کنید

گام ۱۲

مثل شکل سمت دیگه رو با دقت طوری که سمت دیگه رو بپوشونه تا کنید. مراقب باشید مواد داخل به بیرون نریزه

گام ۱۳

حالا بگذاریدش توی تخم مرغ زده شده (تخم مرغ و آرد)

گام ۱۴

تو یه ظرف دیگه خرده نان بریزید(میتونید از نون باگتهای خشک شده استفاده کنید) و بعد از اینکه به تخم مرغ آغشته کردین حالا دو طرفش رو به خرده نان یا پودر سوخاری بپوشانید

گام ۱۵

و حالا دوباره تو روغن سرخش کنید

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.