مارمالاد سیب


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
بیش از ۳ ساعت
نوع خوردنی: 
مرباجات
وعده: 
صبحانه
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
بهار

گام ۱

مواد لازم :
۱۰ تا ۱۸ سیب قاچ شده هسته گرفته
۲ فنجان آب
۱ فنجان شکر
۱ قاشق غذاخوری دارچین

گام ۲

طبق شکل سیب ها رو قاچ کنید وهسته های اونو بگیرید.پوست سیب را نکنید.

گام ۳

آب یا شراب سیب رو داخل قابلمه بریزید و سیب ها رو بهش اضافه کنید و بگذارید حدود ۱۰ تا ۱۸ ساعت با حرارت کم بجوشه .

گام ۴

ابتدا بگذارید سیب ها حدود ۵ تا ۸ ساعت بپزه

گام ۵

گام ۶

وقتی که سیب ها کاملا پختند لازمه که حالا پوست هاشو جدا کنید

گام ۷

حالا شکر و ادویه رو اضافه کنید و هم بزنید

گام ۸

حالا بگذارید ۶ ساعت دیگه بپزه

گام ۹

با قاشق تست کنید ..باید کاملا غلیظ باشه

گام ۱۰

سه‌شنبه، 19 خرداد 1388 - ارسال شده توسط: گورمند

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.