مواد لازم : ۱۰ تا ۱۸ سیب قاچ شده هسته گرفته ۲ فنجان آب ۱ فنجان شکر ۱ قاشق غذاخوری دارچین
طبق شکل سیب ها رو قاچ کنید وهسته های اونو بگیرید.پوست سیب را نکنید.
آب یا شراب سیب رو داخل قابلمه بریزید و سیب ها رو بهش اضافه کنید و بگذارید حدود ۱۰ تا ۱۸ ساعت با حرارت کم بجوشه .
ابتدا بگذارید سیب ها حدود ۵ تا ۸ ساعت بپزه
وقتی که سیب ها کاملا پختند لازمه که حالا پوست هاشو جدا کنید
حالا شکر و ادویه رو اضافه کنید و هم بزنید
حالا بگذارید ۶ ساعت دیگه بپزه
با قاشق تست کنید ..باید کاملا غلیظ باشه
سهشنبه، 19 خرداد 1388 - ارسال شده توسط: گورمند
هنگام مصرف روغن، از حرارت کم استفاده کنید. حرارت دادن زیاد و طولانی ، روغن مایع را خراب می کند و روغن سوخته می تواند سرطانزا باشد.