ژله مربا انگور


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
مرباجات
وعده: 
صبحانه
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
بهار

گام ۱

مواد لازم :
انگور سیاه (شاهانی) ..................... 1 کیلو
شکر.............................................. 1 کیلو (به ازای هر کیلو انگور یک کیلو شکر)
ژلاتین .......................................... چند ورقه

گام ۲

گام ۳

انگور ها رو تمییز کنید و چوب آنها را جدا داخل قابلمه بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت کم بپزه

گام ۴

بعد از ۱۵ دقیقه

گام ۵

به کمک صافی آن را صاف کنید . مواد را با قاشق روی صافی فشار بدهید طوری که گوشت آن هم از صافی بگذره

گام ۶

خب بگذارید ۱ شب استراحت کند این به این خاطره که اسید تارتاریک ژله شما رو خراب نکنه

گام ۷

گام ۸

خب حالا چند تا ظرف شیشه ای مربا (ظرف سسهای کوچیک که قبلا تمییز شدن) را بردارید برای ضد عفونی کردنشون میتونین اونا رو بجوشونین

گام ۹

حالا وقت اضافه کردنه شکر هستش..به ازای هر ۴ فنجان شربت ۵ فنجان شکر اضافه کنید.و بگذارید رو حرارت کم بجوشه

گام ۱۰

بعدش ژلاتین رو به آن اضافه کنید بعد از چند دقیقه اونا رو بریزید تو ظرفهای مربا

گام ۱۱

خب حالا یه قابلمه بردارید ظرفهای مربا را داخل بچینید وآن را پر از آب کنید و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد.

گام ۱۲

گام ۱۴

سه‌شنبه، 19 خرداد 1388 - ارسال شده توسط:

 سخته ولی خوش رنگه لطفا وعده

 سخته ولی خوش رنگه لطفا وعده صبحانه اموزش بدین

 سخته ولی خوش رنگه لطفا وعده

 سخته ولی خوش رنگه لطفا وعده صبحانه اموزش بدین

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.