آش رشته


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
سوپ و آش
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
زمستان

گام ۱

سبزی آش ....................................... یک و نیم کیلو
(انواع سبزي شامل گشنيز،اسفناج،تره،شبيد،جعفري)
نعنا خشک .............................................. مقداری
نخود (از قبل خیسانده و پخته شده)............... یک پیمانه
لوبیا (از قبل خیسانده و پخته شده) ................یک پیمانه
عدس....................................................... یک پیمانه
پیاز بزرگ.................................................. ۲ عدد
سیر......................................................... چند حبه
نمک و فلفل و زردچوبه............................ به مقدار کافی
آرد در صورت نیاز ( چنانچه آش ما کم لعاب و رقیق باشد)
رشته آشی................................................... به مقدار لازم
کشک........................................................... به مقدار لازم

گام ۲

داخل قابلمه آب بریزید و بگذارید روی آجاق با حرارت بالا که جوش بیاید

گام ۳

پیاز را خرد کنید و سیر را با سیر خرد کن ریز کنید

گام ۴

و همراه نعنا خشک تفت دهید و در قابلمه بریزید

گام ۵

سپس عدس

گام ۶

بلافاصله نخود

گام ۷

و سبزی آش

گام ۸

و لوبیا را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید

گام ۹

یکی از نکته های کلیدی هر آش هم زدن آن است که ته نگیرد. سپس نمک و فلفل و زردچوبه به آن بزنید و روی حرارت کم آن را مرتب هم بزنید تا اصلاحا جا بیافتد.

گام ۱۰

بعد در مرحله آخر رشته آش را اضافه کنید. چند تا قل زد و رشته نرم شد از روی اجاق بردارید و با کشک و زعفرون و پیاز و نعنا و سیر تفت داده شده تزئینش کنید

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.