نان پنجره ای


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
کیک و شیرینی
وعده: 
میان وعده
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
نوروز

گام ۱

مواد لازم:
آرد سفید............................... یک پیمانه
نشاسته............................... یک پیمانه
تخم مرغ................................ 5 عدد
گلاب .................................... 4 قاشق غذاخوری
پودر قند ................................ یک پیمانه
هل آسیاب شده ...................... 2 قاشق غذاخوری
پودر پسته ............................... مقداری

گام ۲

ابتدا نشاسته را خرد کنید

گام ۳

نشاسته را در ظرفی ریخته و گلاب را به آرامی به نشاسته اضافه کنید

گام ۴

آنقدر هم بزنید تا به صورت خمیری شکل یکدست شود

گام ۵

سپس تخم مرغها را یکی یکی به آن اضافه کنید

گام ۶

وقتی خوب مخلوط شد آرد را به آن اضافه کنید

گام ۷

و خوب هم می زنیم تا آرد با مواد مخلوط شود

گام ۸

در یک ظرف گود مثل قابلمه یا کاسه فلزی روغن سرخ کردنی ریخته و روی حرارت کم میگذاریم تا داغ شود. سپس قالب نان پنجره ای را مطابق شکل داخل روغن بگذارید

گام ۹

بعد قالب را در مایه می زنیم به اندازه ای که مایه تا سر قالب برسد و روی قالب رو نگیرد ( اگر مایه روی قالب را بگیرد هنگامی که در روغن فرو میبرید از قالب جدا نخواهد شد)

گام ۱۰

بعد قالب را بلافاصله داخل روغن می زنیم و آنرا تکان می دهیم تا نان پنجره ای از قالب جدا شود

گام ۱۱

وقتی یک طرف نان که کمی برشته شد بر گردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود

گام ۱۲

سپس به کمک چنگال، گیره یا نوک چاقو شیرینی را بیرون آورده بگذارید کمی روغن آن جدا شود

گام ۱۳

بعد از اینکه کاملا سرد شد

گام ۱۴

مقداری شکر و دانه هل را در آسیاب ریخته خرد نمائید و همراه پودر پسته روی شیرینی ها بپاشید
برای رنگی شدن شیرینی ها میتوانید از رنگ خوراکی مجاز داخل مایه استفاده نمائید

یک‌شنبه، 17 خرداد 1388 - ارسال شده توسط: admin

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.