خورشت قیمه


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
بیش از ۳ ساعت
نوع خوردنی: 
خورشت
وعده: 
ناهار
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
زمستان

گام ۱

مواد لازم:
گوشت خورشتی ........................... 400 گرم
لپه............................................... (اگه حدودی نمیدونین چقدر تو خورشت لپه بریزین چون بعضی موقع خورشت یا پر لپه میشه یا خیلی کم لپه. به خاطر همین به ازای هر نفر ۲ قاشق لپه بریزین یعنی اگه خورشت برای ۴ نفر درست میکنین حدود ۸ تا قاشق غذاخوری لپه میخواد)
پیاز کوچک...................................... ۲ عدد
لیمو عمانی.................................... ۴-۵ عدد
رب گوجه فرنگی .............................. ۲ قاشق غذاخوری
برنج............................................... ۳ پیمانه
سیب زمینی خلال شده ................... 1 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران و دارچین به مقدار لازم
روغن مایع مقداری

گام ۲

ابتدا پیازها رو خرد کنید

گام ۳

بعد تو ماهیتابه روغن بریزید و پیازها را تفت بدهید

گام ۴

لپه رو بشویید و همراه با پیاز تفت بدهید

گام ۵

تو این فاصله برنجتون رو هم خیس کنین.

گام ۶

به اندازه ۲ بند انگشت از سر برنج آب بریزید

گام ۷

به این شکل

گام ۸

وقتی که موادتون تفت داده شد. ( زیاد تفت ندهید چون لپه ها سفت می شود)

گام ۹

یادتون باشه تو این مرحله به مواد ادویه نزنین. مواد رو بریزین تو قابلمه و به اندازه ای آب بریزین که روی مواد رو بپوشونه. اگه از همین اول زیاد بریزین قیمتون آبکی میشه و دیگه نمیشه هیچ کاریش کرد. خب حالا یه شعله پخش کن بگذارین روی اجاق و در قابلمه رو ببندین و هرازگاهی یه سرکی بهش بزنین که ته نگیره

گام ۱۰

خب حالا یه شعله پخش کن بگذارین روی اجاق و در قابلمه رو ببندید و هرازگاهی یه سرکی بهش بزنین که ته نگیره. زیر شعله کم باشد.

گام ۱۱

این بعد از ۲ ساعته ... ۲ قاشق رب بهش اضافه کنین + نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و زعفرون اگه تو این مرحله احساس کردین خورشت کم آبه میتونین کم کم بهش آب اضافه کنین

گام ۱۲

لیمو عمانی ها رو با چنگال از چند جا سراخ کنین و بگذارین دوباره بپزه. تو این فرصت برنجتون رو بپزین

گام ۱۳

سیب زمینی رو به صورت یکدست و تقریبا نازک خلال کنین و تو روغن تفت بدین.

گام ۱۴

گام ۱۵

یک‌شنبه، 17 خرداد 1388 - ارسال شده توسط: admin

گام ۱۶

گام ۱۷

لپه ها!

سلام.
 
ممنون از توضیحاتتون. من این غذا رو پختم تقریبا خوشمزه شد ولی لپه ها وا رفتن و تقریبا له شدن! این قضیه ظاهر غذام رو خیلی بد کرد!!!
یکی گفت که باید لپه رو بیشتر تفت میدادی. من 3-4 دقیقه تفت دادم و ترسیدم که سفت بشه!
 
ممنون
محمد

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.