املت قارچ و پنیر


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
کوکو و املت
وعده: 
صبحانه
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
بهار

گام ۱

مواد لازم:
تخم مرغ........................۴ عدد
شیر....................سه چهارم فنجان
کره .....................۱ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی.......... ۱ عدد
پیاز کوچک .......... یک عدد
قارچ...................... ۳ عدد
پنیر پیتزا ...............مقداری
نمک و فلفل به میزان لازم
آرد.................... ۱ قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی مقداری

گام ۲

تخم مرغها رو بشکنید و به ازای هر تخم مرغ یک قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید.بیشتر نریزید چون میسوزه

گام ۳

بعد گوجه و قارچ و پیاز و پنیر رو خرد کنید

گام ۴

ته ماهیتابه یه کم کره بریزید و با یه قاشق آرد سفید و نصف فنجان شیر تفت بدین و سس درست کنین

گام ۵

از طرف دیگه قارچ و پیاز رو هم با هم تفت بدین

گام ۶

تخم مرغها رو بزنید و تو یه ماهیتابه کمی روغن بریزید و بعد تخم مرغهای زده شده رو بپزید. اگه در ماهیتابه رو بگذارید بهتره کمی نمک و فلفل به آن بزنید.

گام ۷

گام ۸

حالا قارچ و پیاز رو به سس اضافه کنین

گام ۹

گوجه های خرد شده و پنیر رو یک سمت املت بگذارید و وقتی پنیر کاملا ذوب شد.

گام ۱۰

آن را داخل یک بشقاب منتقل کنید.

گام ۱۱

یک سمت آن را سس بریزید

گام ۱۲

حالا املت رو تا کنید و با کمی هویج رنده شده و کاهو و کلم خرد شده سرو کنید.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.