خیار شور


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
ترشیجات
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
تابستان

گام ۱

مواد لازم :
خیار شور مخصوص ترشی
چند حبه سیر
شوید تازه چند برگ
مواد لازم برای آب نمک
۲ فنجان سرکه
۸ فنجان آب
۱ فنجان نمک طعام
۲ قاشق شوید خشک
و یک قاشق زاج سفید

گام ۲

خیار ها رو تمیز بشورین و اگه ساقه گل داره جدا کنین

گام ۳

خب حالا یه ردیف خیار تو ظرف کنار هم البته نه خیلی فشرده بچینین

گام ۴

و روش یه حبه سیر و چند برگ شوید( شبت) بندازید

گام ۵

و باز یه ردیف دیگه تا ظرف پر بشه

گام ۶

حالا تو یه ظرف دیگه مواد آب نمک رو به غیر از زاج سفید رو با هم مخلوط و بگذارین رو گاز حدود ۱۰ دقیقه بجوشه

گام ۷

بعد بگذارین تا سرد سرد بشه .قبل از اینکه آب نمک رو به خیار ها اضافه کنین ابتدا روی خیار ها رو زاج سفید بپاشد و بعد هم آب نمک رو اضافه کنید. یادتون باشه که آب نمک حتما باید سرد باشه.

گام ۸

در ظرف رو محکم ببندین و ۳ هفته بعد مرتب چک کنید ببینید چه خبره...بعضی موقع زودتر خیارشور ها عمل میان بعضی موقع دیرتر بستگی به دمای هوا و خیار و ... داره

شور

شور را هم میشه این جوری درست کرد؟

من اول اب را با نمک قاطی میکنم و وقتی جوش امد بهش سرکه اضافه می کنم و همین طور که جوشه روی مواد میریزم بعد از یک هفته درست میشه ،این روش غلطه؟یعنی اب باید سرد باشه؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ

اگر آب جوش مزه مواد را تغییر ندهد ... زیبایی هنر آشپزی به تنوع آن است

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.