فتوچینی آلفردو


زمان آماده سازی: 
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
اسپاگتی و لازانیا
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایتالیا
مناسبت: 
بهار

گام ۱

مواد لازم: نصف سینه مرغ متوسط یک سوم پیمانه پنیر پارمسان رنده شده یک سوم پیمانه خامه غلیظ کره یک قاشق غذاخوری فتوچینی ۵۰۰ گرم

گام ۲

تو یه قابلمه آب بریزین به آن یک قاشق نمک و ۳ قاشق روغن اضافه کنین و بگذارین جوش بیاد

گام ۳

تو این فاصله سینه مرغ رو با بیفتک کوب حسابی بکوبین تا قطرش حدود به ۲ سانت برسه

گام ۴

ّبعد در روغن سرخ کنید

گام ۵

به این شکل

گام ۶

حالا مرغ رو از ماهیتابه در بیارین فتوچینی رو آبکش کنین و بریزین تو ماهیتابه

گام ۷

و بعدش خامه و کره رو با هم مخلوط کنین و به فتوچینی اضافه کنین (بسته به سلیقه از نمک و فلفل و آویشن استفاده کنین)... تحت حرارت پایین بگذارین گرم بشه و وقتی ۲ - ۳ تا قل زد خاموشش کنین و پنیر رو بهش اضافه کنین

گام ۸

حالا مرع رو به صورت نوار دراز و باریک برش بدین

گام ۹

و روی فتوچینی بگذارین و روی آن جعفری خرد شده بریزید

سلام میشه لطفا طرز تهیه

سلام

میشه لطفا طرز تهیه لازانیاروهم به من یادبدید؟

ممنون

اینا همه عالی هستند.

فتوچینی

میتوان از ماکارونی های ایرانی استفاده کرد

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.