کیک هویج


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
نوع خوردنی: 
کیک و شیرینی
وعده: 
میان وعده
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
جشن تولد

گام ۱

پیمانه ها در اینجا لیوان هستش یه لیوان معمولی
هویج پوست گرفته ....... ۶ عدد کوچک (۳ عدد متوسط)
تخم مرغ ................. ۳ عدد
آرد الک شده ......... ۱ لیوان
بیکینگ پودر ...........2 قاشق چایخوری
وانیل ...................... 2 قاشق چایخوری
شکر الک شده ......... ۱ پیمانه
دارچین .................۲ قاشق چایخوری
روغن مایع ............ ۱ لیوان
پودر نارگیل ......... یک چهارم لیوان
گردو .................. نصف لیوان
کمپوت آناناس خرد شده ...... نصف پیمانه
مواد لازم برای خامه روی کیک :
خامه ............. ۲۵۰گرم
کره .............. ۶ تا قاشق غذاخوری
پودر قند.......... ۵/۱ لیوان
وانیل ................. ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو ............. ۲ قاشق غذا خوری

گام ۲

هویج ها رو پوست بگیرید

گام ۳

تو یه قابلمه بریزین تا بپزه (حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه)

گام ۴

بعدش بریزین تو آبکش تا خشک بشه. بعد رنده اش کنین یا توی خرد کن بریزین تا مثل پوره بشه

گام ۵

تا3 تخم مرغها رو بردارین

گام ۶

و هم بزنین (البته نه با همزن برقی) بعد با روغن مخلوطش کنین

گام ۷

آرد رو الک کنین + شکر هم الک کنین + بیکینگ پور + دارچین + وانیل (حسابی این مواد رو با هم مخلوط کنین) بعد تخم مرغها رو بهش اضافه کنین و با هم زن بزنین توی ظرف دیگه آناناس خرد شده و گردو و پوره هویج و پودر نارگیل رو با هم مخلوط و به مواد کیکتون اضافه کنین و با چنگال هم بزنین...

گام ۸

بعدش بریزین تو قالب کیک... یادتون باشه فر رو هم حدود یک ربع زودتر روشن کنین تا گرم بشه.
(البته نکات ایمنی رو حتما رعایت کنین چون اونوقت مثل من مجبور میشین دور رو برتون رو تا شعاع دو متری رو تمییز کنین. ابتدا مواد رو با چنگال با هم مخلوط بعد از هم زن استفاده کنین)

گام ۹

بگذارین طبقه وسط فر تحت حرارت 350 درجه فارنهایت حدود 20 دقیقه .. البته مرتب خودتون چکش کنین میتوانید یه خلال دندون بردارین بزنین تو کیک اگه مواد بهش نچسبید یعنی پخته اگه نه که هنوز باید تو فر بمونه.... بعدش بگذارین طبقه پایین فر که روی اون هم طلایی قهوه ای بشه....

گام ۱۰

این هم از کیک بیرون آورده شده از فر. بگذارین تا حسابی خنک بشه
این هم یه عکس که یه بار همین کیک رو با قالب کمربندی درست کرده بودم

برای خامه داخل کیک....
اول کره و خامه رو آروم با هم زن بزنین و آروم آروم ودر قند رو بهش اضافه کنین و در آخر وانیل و آبلیمو رو هم بهش اضافه کنین و بگذارین تو یخچال یه کم سرد بشه از یخچال که بیرون آوردین با دور سریع بزنین و فرم که گرفت ما بین دو تا لایه کیک بریزین

گام ۱۱

گام ۱۲

.

خسته نباشید

سلام دوست عزیز کارتون واقعا عالیه . خسته نباشین

بسیار عالیست

بسیار عالیست

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.