پودینگ شکلاتی


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
دسر
وعده: 
ناهار
منطقه / قومیت: 
ایالات متحده آمریکا
مناسبت: 
جشن تولد

گام ۱

شکر ......................... 1 پیمانه
پودر کاکائو تلخ ........... دو سوم پیمانه
نشاسته ذرت ............ 6 قاشق غذاخوری
شیر ........................ 4 پیمانه
وانیل ....................... 4 قاشق چایخوری

گام ۲

ابتدا شکر و پودر کاکائو و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. سپس آن را درون شیر حل نمائید و مواد را درون ظرف مخصوص ماکروفر بریزید.

گام ۳

ظرف را 3 دقیقه داخل ماکروفر بگذارید.

گام ۴

بعد وانیل را به آن اضافه کرده و به آرامی حدود 3-4 دقیقه هم بزنید تا سفت شود.

گام ۵

روی ظرف را با کیسه پلاستیکی بپوشانید. کمی بگذارید تا سرد شود سپس آن را داخل یخچال بگذارید. خنک سرو کنید.

گام ۶

کمی بگذارید تا سرد شود سپس آن را داخل یخچال بگذارید. خنک سرو کنید.

از سایت خوبتون خیلی ممنونم.

از سایت خوبتون خیلی ممنونم. ولی با 3 4 دقیقه  هم زدن دسر من سفت نشد و مجبور شدم مدت زیادتری رو گاز همش بزنم تا سفت بشه.

سلام وباتشکر ار شما می خواستم

سلام وباتشکر ار شما می خواستم ببینم می شود برای کیک اسفنجی به جای خامه از این دسر استفاده کرد

پاسخ

با سلام  خدمت شما

من فکر می کنم  اگر از این دسر استفاده کنید کیک را خمیری و نرم کند.

با تشکر ازسایت بسیار جالب

با تشکر ازسایت بسیار جالب وخوشمزه شما

لطفً میشه طرز تهیه پای سیب را در سایت بگذارید.

پرسش

با سلام و تشکر

در صورت نداشتن مایکروفر چه باید کرد؟

پاسخ

اين دستور مخصوص ماكروفر هست،‌اما مي توانيد روي اجاق با درجه حرارت پايين هم امتحان كنيد. نتيجه آن را به ما هم بگوييد

ضمن تشکر و خسته نباشيد. در

ضمن تشکر و خسته نباشيد.

در گام 3 فقط زمان مشخص شده. لطفاً درجه و تنظيمات لازم ماکروفر را هم بنويسيد.

درجه

روي درجه مكسيمم بگذاريد

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.