شیرینی انگشتی


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
کیک و شیرینی
وعده: 
میان وعده
منطقه / قومیت: 
ایالات متحده آمریکا
مناسبت: 
بهار

مواد اولیه

کره ....................نصف پیمانه
شکر ................. یک چهارم پیمانه
آرد الک شده ....... یک پیمانه
مربا .................... یک چهارم پیمانه

گام ۱

شکر و کره را با هم مخلوط کرده

گام ۲

و آنقدر هم بزنید تا پفکی شود.

گام ۳

سپس آرد را به آن اضافه کنید

گام ۴

و هم بزنید تا به صورت خمیری شکل شود. خمیر را ورز دهید و بعد به تکه های کوچک مساوی تقسیم کنید. آن را به شکل گلوله درآورید و به کمک شست دست حفره ای وسط آن ایجاد کنید.

گام ۵

بعد از پر کردن حفره ها از مربای مورد دلخواه 10 دقیقه در حرارت 375 درجه فارنهایت داخل فر بگذارید.

گام ۶

بعد از پخته شدن، حدود 7 دقیقه تا سرد شدن کامل شیرینی ها صبر کنید چون اگر به محض بیرون آوردن از فر آنها را از سینی جدا کنید خرد می شوند.

سلام

  1. لطفا غذاهای ترکی را در سایت قرار دهید

تشکر و سوال

با سلام و خسته نباشید

وقتی من این شیرینی رو درست کردم ، کمی بعد گذاشتن توی فر خمیرشون باز شد و مرباها کف سینی پخش شدند

طوریکه شیرینیا کاملا بهم چسبیدن

میتونین راهنماییم کنین اشکال کار کجا بوده؟

نیکا جون من امتحان نکردم اما

نیکا جون من امتحان نکردم  اما میتونی دوباره امتحان کنی و کمتر مربا داخل حفره ها بریز

موفق باشی

تشکر از گورمند عزیز

بابت این منوهای غذای زیبا منونم...

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.