سمبوسه


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
ساندویچ
وعده: 
ناهار
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
بهار

گام ۱

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ...................................۳۰۰گرم
سوسیس............................................. ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی ........................................ ۱ عدد
فلفل دلمه متوسط ......................... ۱ عدد
پیاز کوچک.................................... ۲ عدد
سیب زمینی متوسط .................... ۱ عدد
پنیر پیتزا رنده شده ...................... ۲۰۰ گرم
نان لواش ................................. ۱ بسته
ادویه :نمک - فلفل- زردچوبه - آویشن - پودر سیر به مقدار لازم

گام ۲

ابتدا پیازها رو نگینی خرد کنید بعد تو ماهیتابه روغن بریزین و تفت بدین

گام ۳

بعدش سیب زمینی ها رو نگینی خرد کنین و

گام ۴

اون رو هم همراه با پیاز تفت بدین

گام ۵

تو این مرحله گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنین و اون رو هم تفت بدین وقتی احساس کردین گوشت چرخ کرده نیمه پخت شده

گام ۶

سوسیس و گوجه رو رنده کنین و

گام ۷

به موادتون اضافه کنین

گام ۸

بعدش فلفل دلمه رو هم خرد کنین و همراه بقیه مواد تفت بدین

گام ۹

ادویه ها رو بهش اضافه و در آخر رب رو هم به مواد اضافه کنین و بگذارین چند دقیقه تحت حرارت ملایم حسابی پخته بشه

گام ۱۰

اینطوری

گام ۱۱

بعد یه نون لواش رو بردارین و به شکل مستطیل برش بدین و مواد رو مطابق شکل بالا بگذارین یک گوشه

گام ۱۲

بعد روش پنیر بریزین

گام ۱۳

بعد لوله اش کنین

گام ۱۴

و تو روغن سرخش کنین ... وقتی یه طرفش طلایی شد سمت دیگه اش رو هم سرخ کنین.

گام ۱۵

این هم یک سس مخصوص: سس مایونز + سس کچاب + برگ و ساقه کرفس خرد شده + روغن زیتون و نمک و فلفل

پیشنهاد

نون تون باید مثلثی باشه قشنگتره

خوردنشم راحت تره

Mer30

Be nasare man sambooseh  bayad be shekle  mosalas bashad .behtar nist?

پاسخ

چرا خب ...هم اصالتشو اونطوري حفظ كرده هم خوشگل تره

TNX

ولــــی اینطــوری خــوردنــش راحتــر شــده :دی
مــرســی

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.