پاستای فیلیپیني


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
نوع خوردنی: 
اسپاگتی و لازانیا
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
بهار

گام ۱

ماکارونی رشته ای ریز .............. 1 بسته 75 گرمی
پیاز خرد شده .........................۳ عدد
سیر خرد شده........................ ۱ حبه
گوشت چرخ کرده ..................نیم کیلو
سوسیس............................ نیم کیلو
شکر.......................... یک چهارم پیمانه
سس موز.................... یک بطری
پنیر ذوب شده ............ یک بسته
آب....................... نصف پیمانه
نمک و فلفل به اندازه کافی
سس مخصوص اسپاگتی

گام ۲

طبق دستور روی بسته ماکارونی را بپزید.

گام ۳

سوسیس ها رو مانند شکل خرد کنید .موقعی که سرد باشن بهتر خرد میشن

گام ۴

پیاز و سیر رو تو روغن تفت بدین و بعد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنین و نمک و فلفل بزنید

گام ۵

آب و شکر و سس اسپاگتی و سس موز رو با هم مخلوط

گام ۶

حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید بپزه

گام ۷

حالا سوسیس ها رو به سس اضافه کنید

گام ۸

بگذارید حدود یک دقیقه دیگر سوسیس ها داخل سس بپزه. بعد از اینکه سس آماده شد

گام ۹

روی پاستا بریزید. در این روش پاستا به اصطلاح دم گذاشته نمی شود.

گام ۱۰

روی تمام مواد پنیر بریزید و داخل ماکروفر بگذارید تا پنیر آن ذوب شود. یا می توانید پنیر را از قبل ذوب کرده روی مواد بریزید.
ه‌شنبه، 9 تیر 1388 - ارسال شده توسط: admin

سس موز

سس موز تو ایران یافت میشه؟

اگه نه بجاش نمیشه چیز دیگه بریزیم؟

پاسخ

معمولا در فروشگاههايي كه مواد غذايي خارجي عرضه مي كنند يافت مي‌شود. 

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.