فتوچینی سیر و کچاپ


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
اسپاگتی و لازانیا
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
زمستان

گام ۱

مواد لازم:
فتو چینی
گوچه خرد شده همراه با سیر تفت داده شده
ریحان و آویشن
نمک و فلفل
کچاب
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
کره
قارچ خرد شده و با پیاز تفت داده شده

گام ۲

کچاب و سس مایونز رو با هم مخلوط کنین و بگذارین رو اجاق مقداری بهش آب اضافه کنین

گام ۳

بعد قارچی رو که با پیاز تفت دادین رو بهش اضافه کنین. گوجه ها رو هم که قبلا خورد کردین و با آویشن و ریحون و سیرمزه دارش کردین رو به سس اضافه کنین و بعد نمک و فلفل بهش اضافه کنین و بگذرین یه چند دقیقه ای رو حرارت خیلی کم چند تا قل بزنه

گام ۴

تو این فاصله هم قابلمه رو تا نصف آب کنین و یه کم روغن توش بریزین و یه قاشق نمک و بگذارین جوش بیاد بعدش فتو چینی ها رو بریزید توش

گام ۵

و ۱۰ دقیقه بعد آبکش کنین و بریزین تو یه ظرف و با کره یا روغن زیتون آغشته ش کنین و

گام ۶

در مرحله آخر سس رو بریزین روی آن

گام ۷

سه‌شنبه، 9 تیر 1388 - ارسال شده توسط: admin

بايد خوشمزه باشه.

بايد خوشمزه باشه. مرسي

فتوچيني هم مثل نودله؟ چه فرقي با هم دارن؟

پاسخ

فتوچيني به پاستاي نواري شكل ميگويند و نودل همان رشته فرنگي خودمان است

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.