کیک سوسیسی


زمان آماده سازی: 
۱ تا ۲ ساعت
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
کیک و شیرینی
وعده: 
میان وعده
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
بهار

گام ۱

مواد لازم:
آرد سفید ...................۲۵۰ گرم
کره ......................... ۱۰ گرم
خمیر مایه............. ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ..............۱ عدد
شیر..................... ۱۰۰ میلی لیتر
سوسیس................... ۱۰ عدد
شکر...................... ۱۰ گرم
نمک به میزان لازم
کنجد.................. نصف استکان

گام ۲

تو یک کاسه کره و آرد و خمیر مایه و تخم مرغ شکر و نمک و شیر رو مخلوط کنید یعنی هر چی اون بالا بود به غیر از سوسیس

گام ۳

گام ۴

اونقدر ورز بدهید که خمیر به دست نچسبه

گام ۵

گام ۶

اگه دیدین باز میچسبه یه کم دوباره آرد بزنین

خب حالا یه کیسه روش بکشید و بگذارید یک ساعت استراحت کنه

گام ۷

سوسیس ها رو سرخ کنید

گام ۸

بعد از یک ساعت

گام ۹

حالا خمیر رو دوباره ورز بدین

گام ۱۰

و به چند تیکه مساوی تقسیم کنین

گام ۱۱

بعد مثل شکل بصورت رشته های بلند دربیارید

گام ۱۲

طبق شکل خمیر ها رو دور سوسیسها بپیچید و بعد بچینید تو سینی فر ولی نگذارید داخل فر

گام ۱۳

بعد یه تخم مرغ دیگه رو فقط زرده اش رو جدا کنید داخل یه ظرف کوچک مثل نعلبکی بزنید و بعد از ۲۰ دقیقه با یه قلمو تو زرده تخم مرغ بزنید و روی خمیر ها رو رنگ کنید و بعدش روش کنجد بپاشید ... خب حالا بگذارید تو فر تحت حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۵ درجه فارنهایت حدود ۱۰ دقیقه

گام ۱۴

دوشنبه، 1 تیر 1388 - ارسال شده توسط: admin

سلام.. شما از خمیر هفت گلوله

سلام..

شما از خمیر هفت گلوله درست کردید آیا  تک تک این گلوله های خمیری را باز کردید و دور سوسیس پیچیدید یا از هر کدام از گلوله ها تکه هایی برداشتید ?

ممنون

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.