کوفته قلقلی ایتالیایی


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
خوراک با گوشت
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
بهار

گام ۱

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده گوساله......... نیم کیلو
تخم مرغ ............................. 2 عدد
خرده نان باگت............................. مقداری
شیر .................................. نصف پیمانه
ادویه به دلخواه ( پودر سیر، پیاز، ریحان و ...)

گام ۲

تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

گام ۳

و با دست ورز دهید

گام ۴

مواد را به صورت توپ های 1 تا 2 اینچی شکل دهید. برای اینکه راحت بتوانید قلقلی ها را از ظرف جدا کنید آنها را روی یک فویل آلومینیومی بچینید و حدود 15 تا 20 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت داخل فر بگذارید.

گام ۵

خب حالا به کمک یک قاشق یا چنگال یکی از آنها را چک کنید که مغز پخت شده باشد

گام ۶

این قلقلی ها را می توانید به صورت تکی یا کنار پلوهای مخلوط مثل استانبولی سرو کنید.

گام ۷

و یا اینکه فریز کنید تا بعدا بتوانید از آن استفاده نمائید.
سه‌شنبه، 2 تیر 1388 - ارسال شده توسط: گورمند

درخواست

سلام اگر میشود دستور پخت کباب بناب آذربایجان و کوفته تبریزی را آموزش دهید.ممنونم

درخواست

سلام اگر میشود دستور پخت کباب بناب آذربایجان و کوفته تبریزی را آموزش دهید.ممنونم

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.