مافین سیب دارچینی


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
نوع خوردنی: 
کیک و شیرینی
وعده: 
میان وعده
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
پاییز

گام ۱

مواد لازم:
آرد سفید ..................... 3 پیمانه
دارچین........................ 2 قاشق چایخوری
جوش شیرین .............. یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ................ نصف قاشق چایخوری
نمک ......................... نصف قاشق چایخوری
روغن مایع یا زیتون ...... نصف پیمانه
شکر ........................ 2 پیمانه
تخم مرغ زده شده ..... 2 عدد
وانیل....................... نصف قاشق چایخوری
سیب خرد شده( پوست و هسته گرفته) .... 2 عدد

گام ۲

در یک کاسه مناسب تمام مواد خشک به غیر از وانیل را مانند آرد، دارچین، نمک، وانیل، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم حسابی مخلوط کنید.

گام ۳

در ظرف دیگری تخم مرغها را زده به آن شکر و روغن و وانیل و همچنین سیب های خرد شده را اضافه نمائید.

گام ۴

محتویات ظرف اول و دوم را با هم مخلوط و حسابی هم بزنید.

گام ۵

و خمیر را در قالبهای مخصوص مافین که بهتر است از قبل هم چرب شده باشد بریزید. دقت کنید که کل قالب را از خمیر پر نکنید.حدود 2 بند انگشت از سر قالب خالی باشد.

گام ۶

فر را حدود 10 دقیقه از قبل بگذارید تا گرم شود و سپس مافین ها را حدود 40 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت درون فر بگذارید. یک خلال دندان در مافین فرو ببرید اگر خمیر آن به خلال دندان نچسبید کاملا پخته است. از فر بیرون بیاورید و بگذارید تا سرد شود سپس قالب را برگردانید و مافین ها را از قالب جدا کنید.

سه‌شنبه، 2 تیر 1388 - ارسال شده توسط: admin

شیرینی پزی

این سایت  ازنظرتصویر وانتخاب موضوع غنی ونکته سنج  موفق باشین

پاسخ

با سپاس از شما

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.