خورشت فسنجان با گوشت


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۲ تا ۳ ساعت
نوع خوردنی: 
خورشت
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
زمستان

گام ۱

مواد لازم:
گردو ............................ 400 گرم
پیاز ............................. 2 عدد
رب انار ......................... 4 قاشق غذاخوری
شکر ............................ اختیاری
گوشت چرخ کرده ............ 300 گرم
نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین به مقدار لازم

گام ۲

ابتدا یک عدد پیاز را همراه با گردو، با خرد کن خرد کنید

گام ۳

( یا هر کدام را جدا رنده و با هم مخلوط کنید)

گام ۴

به این شکل

گام ۵

سپس آن را در کمی روغن حدود 5 دقیقه تفت دهید تا آب پیاز گرفته شود

گام ۶

کمی به آن دارچین اضافه کرده و هم بزنید

گام ۷

سپس در آن آب بریزید

گام ۸

و حدود نیم ساعت روی اجاق بگذارید تا گردوی آن کاملا بپزد

گام ۹

در این فاصله پیاز و گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کرده

گام ۱۰

آن را حسابی ورز دهید و سپس به صورت گلوله های کوچک ( کوفته ریز) درست کنید

گام ۱۱

به این شکل

گام ۱۲

بعد آن را در روغن تفت دهید

گام ۱۳

سپس کوفته ها را به خورشت اضافه کنید

گام ۱۴

به این شکل

گام ۱۵

سپس رب انار را اضافه کرده و زیر اجاق را کم کنید تا خورشت جا بیافتد ( حدود یک ساعت)

گام ۱۶

یکی از نشانه های جا افتادن خورشت این است که روغن گردو روی سطح خورشت به وضوح دیده می شود.
همراه برنج سرو کنید
نوش جان

پنج‌شنبه، 23 مهر 1388 - ارسال شده توسط: گورمند

گام ۱۷

اعتماد به نفس

همیشه از درست کردن این غذا میترسیدم . فکر میکردم کار هر کسی نیست

ولی با دستور شما واسه ی اولین بار درست کردم و عالی شد

ممنون از اعتماد به نفسی که بهم دادید

يخ انداختن باعث جلوگيري از جا

يخ انداختن باعث جلوگيري از جا افتادن خورشت مي شود من موافق نيستم خورشت اگر خودش جابيفتد روغن مي اندازد

خيلي خوشمزه است مخصوصا اگه با

خيلي خوشمزه است مخصوصا اگه با بال ترش سرو بشه من امتحان كردم عالي ميشه

salam va tashakor

mer30 azin sayte khobeton  vaghean kargoshast

به روغن افتادن فسنجان

برای به روغن افتادن فسنجان قبل از اینکه قلقلی ها را اضافه کنیم بهتر است هر از گاه یه تکه یخ  یا کمی آب سرد در گردوی در حال جوش بریزیم این کار باعث وارد شدن شوک به گردو شده و کاملا" روغن گردو بیرون می آید.

پاسخ

نكته جالبي بود  حتما امتحان مي كنم مرسي

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.