سوپ مرغ و سبزیجات


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۱ تا ۲ ساعت
نوع خوردنی: 
سوپ و آش
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
بهار

گام ۱

مواد لازم:
هویج................... 1 عدد
قارچ ................... 4 عدد
ساقه کرفس ........ 2 عدد
کلم بروکلی ......... 2 گل
سیب زمینی ....... یک عدد
پیاز.................... یک عدد
یه حبه سیر.......... 1 حبه
فلفل دلمه ............. 1 عدد
سینه مرغ آبپز شده........ نصف
روغن زیتون .................. 2 قاشق غذاخوری

گام ۲

ابتدا سیب زمینی و بروکلی را خرد کنید

گام ۳

سپس قارچ و هویج و سیر و کرفس را نیز خرد کرده به مواد اضافه کنید.

گام ۴

در قابلمه آب بریزید و تمام مواد خرد شده را در آن بریزید و فلفل دلمه و پیاز را هم خرد و به آن اضافه کنید. سینه مرغ را هم که از قبل پخته اید را ریز کرده به آن اضافه کنید. آب مرغ را هم صاف کنید و داخل سوپ بریزید.

گام ۵

کمی از آن را بچشید و با توجه به ذائقه خود به آن کمی نمک و فلفل اضافه کنید.

گام ۶

1 ساعت بگذارید تا روی اجاق با حرارت ملایم بپزد. در آخر به آن روغن زیتون اضافه کنید. این سوپ به دلیل وجود سبزیجات متنوع سرشار از ویتامین است.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.