نون چایی


زمان آماده سازی: 
بیش از ۳ ساعت
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
کیک و شیرینی
خوردنی برای چند نفر: 
20
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
نوروز

گام ۱

آرد ...................... ۳ کیلو

روغن جامد.................. ۱ کیلو

پودر قند............... ۱ کیلو

تخم مرغ.............. ۱۶ عدد (۱۴ تا زرده فقط ۲ تا با سفیده) يا 18 عدد زرده فقط

 هل ....................۱ قاشق غذا خوری

زعفران.............. مقداری

ماست ..............۱.۵ لیوان (یک لیوان و نصفی)

جوش شيرين  .......۱ قاشق غذا خوری

وانيل ................................ به مقدار لازم

کنجد ................. مقداری

گام ۲

ابتدا روغن جامد را آب كنيد ،اگر پودر قند آماده نداريد شكر را با دستگاه آسياب،‌ آسياب كنبد

گام ۳

آرد را الک کنید و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید.

گام ۴

هل را به آن اضافه كنيد 

گام ۵

اگر هل شما به صورت دانه ای است آن را آسیاب کنید.

گام ۶

در یک ظرف دیگر 14تا تخم مرغ را زرده و سفیده را از هم جدا کنید. سفیده را کناری بگذارید و سپس دو تا تخم مرغ را همراه با سفیده به 14 تا زرده اضافه کنید و هم بزنید

گام ۷

پودر قند را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس ماست و بعد  همه مواد را به روغني كه خنك شده اضافه کرده و هم بزنید.

گام ۸

بعد از اینکه خوب هم زده شد. آن را به آرد اضافه کنید. چون مواد مقدارش زیاد است به کمک دست آن را مخلوط کنید

گام ۹

اگر خوب مخلوط شد و خمیر به دست چسبید کمی آرد اضافه کنید.

گام ۱۰

بعد خمیر را خوب ورز دهید

گام ۱۱

به این شکل

گام ۱۲

سپس روی آن را با نایلون بپوشانید. 2 ساعت بگذارید تا استراحت کند.

گام ۱۳

سینی فر را بردارید آن را با فویل بپوشانید

گام ۱۴

کف آن را با کمک قلمو و روغن چرب کنید.

گام ۱۵

بعد از دو ساعت خمیر را با وردنه باز کنید و قالب بزنید.

گام ۱۶

خمیرهای قالب زده را داخل سینی بچینید

گام ۱۷

کمی زعفران و ماست را با  4 عدد زرده تخم مرغ مخلوط کرده قلمو را داخل مواد زده و روی شیرینی ها را رنگ کنید. میتوانید به جای زعفران از رنگ خوراکی استفاده کنید.

گام ۱۸

بعد روی آن را کنجد بریزید. مواظب باشید تا کنجد داخل سینی نریزد چون میسوزد.

گام ۱۹

سپس داخل فر بگذارید.

گام ۲۰

مرتب چک کنید تا شیرینی ها نسوزد. بعد از 10 دقیقه شیرینی ها را از فر بیرون آورده در ظرفی بچینید تا سرد شود. این شیرینی همانطور که از اسمش پیداست معمولا همراه با چای سرو می شود.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.