مرغ سوخاری


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
خوراک با مرغ
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
بهار

مواد اولیه

مواد لازم :
یک عدد مرغ خرد شده
پیاز متوسط یک عدد
مواد لازم برای سسی که مرغ رو باید توش بخوابونین
نمک و فلفل سیاه و قرمز - ریحان خشک شده - پودر سیر یا یه حبه سیر تازه -پودر پیاز یا یه پیاز متوسط خرد شده - قرص مرغ یا آب مرغ - نصف فنجان آرد سفید - بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری

گام ۱

اول مرغ رو آبپز کنین .تو آب فقط نمک و پیاز بریزین

گام ۲

بعد مواد مخصوص سس رو با هم مخلوط کنین

گام ۳

وقتی مرغها آب پز شدن تو مخلوط بالا بغلتونین

گام ۴

بعدش هم تو سرخ کن یا ماهی تابه ای که توش روغن داغ ریختین سرخ کنین. اگه سرخ کن ندارین یه ظرف مثل شیر جوش رو از نصف بیشتر پر از روغن سرخ کردنی کنین و دونه دونه مرغها رو توش سرخ کنین

گام ۵

به این شکل

گام ۶

حالا حتما میگین این دیگه چیه.مواد سس که اضافه میاد رو با آب مرغ میتونین مخلوط کنین ادویه دلخواه بهش بزنین و همراه با مرغ سرو کنین

گام ۷

نوش جان

سلام میخواستم ازطراحی زیباتون

سلام میخواستم ازطراحی زیباتون واینکه در هر مرحله عکس گذاشتین تشکرکنم!و اینکه متنها روانه طوری که همه میتونن استفاده کنن

پرسش

با سلام و تشکر از سایت خوبتون

مقدار آب مرغ و دیگر ادویه ها  باید دقیقا چه قدر باشد؟

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.