سوفله مرغ


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
خوراک با مرغ
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
جشن تولد

گام ۱

یک عدد سینه مرغ آبپز شده (همراه پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه)
قارچ ........................... 10 عدد
فلفل دلمه سایز بزرگ ... 1 عدد
آویشن مقداری
کچاب یک قاشق چایخوری
مایونز یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون مقداری

گام ۲

پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید. پیاز را زیاد تفت ندهید طوری که پیاز اصطلاحا زنده باشد

گام ۳

فلفل دلمه را بشویید

گام ۴

و به این شکل خرد کنید

گام ۵

قارچ را بشویید

گام ۶

و به این شکل خرد کنید

گام ۷

فلفل دلمه خرد شده را به پیاز در حال تفت اضافه کنید

گام ۸

سپس قارچ

گام ۹

و بعد سینه مرغ آبپز شده را به آن اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید. به آن آویشن بزنید.

گام ۱۰

کمی روغن زیتون، کچاب و مایونز را با هم مخلوط کرده به مواد اضافه کنید. دریخچال بگذارید و خنک سرو کنید.

با عرض سلام و احترام و نیز

با عرض سلام و احترام و نیز تشکر از محبت شما دوست عزیز که این دستور ساده و کم هزینه را در سایت گذاشتید، بنظر من این غذا بسیار خوشمزه خواهد شد و من حتما در اولین فرصت آن را درست می کنم، اما جسارتا می خواستم عرض کنم که نام سوفله مناسب این غذا نیست و باعث می شود خواننده به اشتباه بیفتد. سوفله ها دسته ای از خوراکهای عمدتا فرانسوی هستند که حتما باید در تهیه آنها سفیده تخم مرغ زده شده به کار رفته باشد تا  در حین طبخ در فر پف کنند(سوفله=دمیده شده یا پف کرده) لذا شاید خوراک مرغ و قارچ یا چیزی مشابه آن مناسبتر باشد. مجددا از زحمت شما سپاسگزارم.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.