آها. حالا متوجه شدم. من خيلي اون جوجه چيني هاي تو فست فود رو دوست دارم اما تو دستورش ديدم مرغش نپخته است. مي ترسم با يه کم سرخ کردن نپزه. راهنماييم مي کنيد. مرسي
چنانچه نگران سیاه شدن کتری، قابلمه و ماهیتابه خود روی زغالهای صحرایی هستید، به پشت ظروف خود کمی خمیر ریش تراشی بمالید تا سیاهی ناشی از دود زغال و اجاق به راحتی پاک شود.
تشکر
سلام من عضو جدیدم تازه با سایتتون آشنا شدم چندتا غذا از توی سایتتون درست کردم عالی بود ممنون از سایت آشپزی خوبتون با آرزوی موفقیت بیشتر
thanks
آها. حالا متوجه شدم. من خيلي اون جوجه چيني هاي تو فست فود رو دوست دارم اما تو دستورش ديدم مرغش نپخته است. مي ترسم با يه کم سرخ کردن نپزه. راهنماييم مي کنيد. مرسي
پاسخ
براي جوجه چيني مورد نظر شما از سينه مرغ استفاده مي شود و چون در سرخ كن با حرارت بالا سرخ مي شود، گوشت كاملا مي پزد.
ای بابا آخه بابا جان این هم
ای بابا آخه بابا جان این هم که جوجه چینی نیست. همه جوجه چینی هاتون اشتباهه. اطلاعات اشتباه به مردم ندید
پاسخ
اين دستور واقعا چيني است ... با جوجه چيني هاي ايران كه در رستوران هاي فست فود سرو مي شود ، قطعا فرق دارد.