کیک موزی


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
کیک و شیرینی
وعده: 
میان وعده
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
یلدا

گام ۱

مواد لازم :
۵۰۰ گرم موز رسیده خرد شده
۴۰۰ گرم شکر
۲۰۰ گر م شیر پر چرب
۴۰۰ گرم آرد
۱۵ گرم بیکینگ پودر
۱۳ گرم جوش شیرین
تخم مرغ ۴ عدد
۲۵۰ گرم روغن زیتون بی بو

گام ۲

تو یک کاسه شکر و تخم مرغ رو بزنید

گام ۳

و با همزن حدود ۵ دقیقه بزنید

گام ۴

تو یه ظرف موزها رو با چاقو خرد کنید میتونید برای له کردن از چنگال هم کمک گرفت

گام ۵

وقتی شکر و تخم مرغ با هم میکس میشن باید مثل شکل مخلوط یکدستی بدست آید

گام ۶

حالا شیر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید

گام ۷

بعد روغن زیتون رو بهش اضافه کنید و باز هم هم بزنید

گام ۸

و حالا در این مرحله موزها رو بهش اضافه کنید و باز هم با همزن بزنید

گام ۹

طبق شکل آرد رو کم کم اضافه کنید در حالیکه با سرعت کم دارید هم میزنید

گام ۱۰

خب بسه

گام ۱۱

حالا ته قالب رو با روغن (جامد بهتره) چرب کنید و مواد رو توش بریزید.
میتونید مثل شکل هم قالب ها رو فویل بپیچید...فر رو به مدت 5 دقیقه روشن کنید تا گرم بشه بعد خمیر رو به مدت 40 دقیقه تحت درجه 180 دزجه (355 درجه فارنهایت) بگذارید. یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید اگر مواد به آن نچسبید کیک شما پخته است.

گام ۱۲

جمعه، 2 مرداد 1388 - ارسال شده توسط: گورمند

TASHAKOR

Mer30  Kheili estefade mikonam az in saittttttttttttttt 

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.