فتوچینی با میگو


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
اسپاگتی و لازانیا
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایتالیا
مناسبت: 
ولنتاین

گام ۱

فتوچینی --------------------------------- یک بسته سیر ------------------------------------- یک حبه میگو ------------------------------------ چند عدد خامه غلیظ ----------------------------- یک فنجان کره آب شده ----------------------------- ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان (درشت رنده شده) --------- ۱ فنجان روغن زیتون --------------------------------- مقداری ریحان ----------------------------------- اختیاری ادویه به دلخواه

گام ۲

اینهم عکس وسائل مورد نیاز

گام ۳

اول از همه میگو ها رو تمییز کنین و کنار بگذارین و بعد سیر رو هم خرد کنین

گام ۴

سیر را با سیر خرد کن، خرد نکنین که خیلی ریز بشه بهتره با چاقو خردش کنین

گام ۵

توی یه ظرف آب بریزین و بگذارین روی اجاق تا جوش بیاد

گام ۶

کمی نمک و روغن زیتون اضافه کنید

گام ۷

در قابلمه رو ببندید تا زودتر جوش بیاد

گام ۸

تو این فاصله بریم سرغ سس .... تو ماهیتابه روغن زیتون بریزین و بگذارین روی اجاق با شعله کم.. بعدش کره و خامه رو بهش اضافه کنین و هم بزنین...

گام ۹

خب فوتو چینی رو بریزین تو آب جوش بعد از چهن دقیقه آبکش کنید و با آب سرد روی آن بگیرید. یادتون باشه که ما تو این روش پاستا رو نمیذاریم تا دم بکشه ... پس ترجیحا تا جای ممکن نرم بشه اما نه در حدی که از هم وا بره

گام ۱۰

خب حالا تو ماهیتابه روغن بریزین و وقتی داغ شد سیر رو بهش اضافه و تفت بدین ..

گام ۱۱

حالا میگوها رو بهش اضافه کنین و تفت بدین..فکر کنم ۴ دقیق کافیش باشه .. زیاد از حد هم تفت ندهید چون خشک میشه

گام ۱۲

خب تو این مرحله میگو و فوتوچینی رو با هم مخلوط کنین... دوست داشتین میتونین آلان ریحون بهش اضافه کنین

گام ۱۳

حالا وقتشه که سس رو بهش اضافه کنین

گام ۱۴

خوب با هم مخلوط کنید.

گام ۱۵

در ظرف مورد نظر ريخته و روي آن پنير پارمسان بريزيد

ممنون از رسیپی هایه

ممنون از رسیپی هایه خوشمزه.لطفا راهنمایی کنید چه موقع باید پارمسان رو اظافه کنم ؟

خيلي سايت باحالي دارين واقعا

خيلي سايت باحالي دارين واقعا مثل يك كلاس آشپزي هست  ، با با خيلي ايول دارين 

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.