کرم کارامل نارگیلی


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
نوع خوردنی: 
دسر
وعده: 
ناهار
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
ولنتاین

گام ۱

مواد لازم :
۲ فنجان آب نارگیل
۱ فنجان خامه خلیظ
۵ عدد تخم مرغ
زرده تخم مرغ ۱ عدد
۱ فنجان و نصفی شکر
پودر نارگیل
پودر وانیل

فر رو از قبل روشن کنید تحت درجه ۳۲۵ درجه فارنهایت
سه چهارم فنجان شکر رو با چند قاشق آب مخلوط کنید طوری که فقط یکم مرطوب بشه و بعد میکسش کنین

گام ۲

حالا تحت حرارت ملایم روی اجاق هم بزنین که جوش بیاد

گام ۳

حدود ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنین تا کارامل بشه

گام ۴

قبل از اینکه سرد بشه سریع اونو بریزین تو قالب

گام ۵

تو یه ظرف جداگانه شیر نارگیل (آب نارگیل) رو با وانیل مخلوط و بگذارین رو اجاق تحت حرارت ملایم تا جوش بیاد.بعدش از روی اجاق بردارین بگذارین ۵ دقیقه استراحت کنه

گام ۶

بعدش تخم مرغها رو با باقیمانده شکر و خامه مخلوط کنین و هم بزنین

گام ۷

حالا مخلوط نارگیل رو به مواد بالا اضافه کنین و بریزین تو فالبی که کارامل رو ریخته بودین

گام ۸

و نیم ساعت(۳۰ دقیقه) تحت حرارت بن ماری بگذارین (حرارت غیر مستقیم)بعدش بگذارین تو حرارت اتاق سرد بشه و بعدش بگذارینش تو یخچال ۴-۵ ساعت تا خودشو بگیره

گام ۹

حالا میرسیم به شکلات کارامل :

۱ فنجان و نصفی شکر

شربت نصف فنجان (هر طعمی که دوست دارین)

۲۰ گرم شکلات

شکر و شربت رو روی اجاق تحت حرارت ملایم مخلوط کنین(حرارت ۳۱۵ درجه فارنهایت) و بعدش شکلات را بهش اضافه و آرام آرام هم بزنین و بعدش

گام ۱۰

گام ۱۱

کارامل رو از تو یخچال بیرون بیارین رو روش رو با شکلات تزئین و بعدش هم روش پودر نارگیل بپاشین و دوباره بگذارین تو یخچال تا شکلات روش هم خنک شه..بعد از یک ساعت از یخچال بیرون بیارین و بگذارین روی میز شام کنار بقیه غذا ها و دسر ها خوشمزه

گام ۱۲

دوشنبه، 5 مرداد 1388 - ارسال شده توسط: admin

عالي به نظر ميرسه

عالي به نظر ميرسه

خیلی خوشم اومد

خیلی خوشم اومد

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.