مربای به


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
بیش از ۳ ساعت
نوع خوردنی: 
مرباجات
وعده: 
صبحانه
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
پاییز

گام ۱

مواد لازم:
به .......................... 1 کیلو گرم
شکر ........................ 1 کیلو گرم
به این ترتیب که به ازای هر کیلو به، یک کیلو شکر مصرف می کنیم

گام ۲

ابتدا به را شسته، هسته آن را گرفته و آن را خرد می کنیم

گام ۳

سپس آن را در قابلمه ریخته، به آن شکر اضافه می کنیم و روی آن آب می ریزیم طوری که روی آن را کاملا بپوشاند

گام ۴

زیر اجاق را کم کرده

گام ۵

روی قابلمه دم کنی بگذارید و حدود 3 ساعت بگذارید تا بپزد.
نکته: حدود 5 دقیقه قبل از خاموش کردن مربا، یک قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید. این کار باعث جلوگیری از شکرک زدن مربا می شود.

گام ۶

چنانچه مربا را در یک ظرف مسی بپزید مربا به مراتب خوشرنگ تر می شود

گام ۷

وقتی مربا سرد شد آن را در ظرف شیشه ای تمیز در دار بریزید

گام ۸

در هنگام پخت چند مرتبه به آن سر بزنید تا ته آن نگیرد.

گام ۹

در هنگام پخت چند مرتبه به آن سر بزنید تا ته آن نگیرد.
شنبه، 25 مهر 1388 - ارسال شده توسط: گورمند

گام ۱۰

تشكر

رنگش كه خيلي قشنگه اميدوارم منم بتونم مثل همين بپزم

خيلي ممنون

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.