پنير خانگي


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
حاضری
وعده: 
صبحانه
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

شير پر چرب .......................... 5/1 ليتر

ماست ................................ يك پيمانه

ليمو ترش ............................ يك عدد

گام ۱

ابتدا شير را در ظرفي ريخته بجوشانيد

گام ۲

وقتي شير جوشيد (مواظب باشيد شير سر نرود)،‌ ماست را به آن اضافه كرده آرام هم بزنيد

گام ۳

آب ليمو ترش را گرفته به آن اضافه كنيد

گام ۴

بعد از كمي جوشيدن شير به اصطلاح بريده مي شود

گام ۵

طوري كه چربي آن از آب جدا مي شود و چربي روي آب مي ايستد

گام ۶

سپس آن را با صافي (‌پارچه حرير) صاف كنيد

گام ۷

چربي شما داخل صافي مي ماند و آب آن از صافي مي گذرد

گام ۸

به اين شكل

گام ۹

اجازه دهيد تا آب آن كاملا خارج شود. (‌آب  پنير را در ظرفي نگه داريد)

گام ۱۰

سپس پارچه را ببنديد و به كمك يك قاشق  يا ته ليوان آن را فشرده كنيد

گام ۱۱

و در ظرف آب سرد بگذاريد تا سرد شود

گام ۱۲

بعد  آن را با چاقو برش زده يا با قالب هاي شكل دار قالب بزنيد

گام ۱۳

به اين شكل

گام ۱۴

براي نگهداري پنير در يخچال كمي نمك به آب باقيمانده پنير بزنيد

گام ۱۵

پنير ها را در ظرف دردار (ترجيحا شيشه اي) ريخته

گام ۱۶

آب را در ظرف  ريخته درب ظرف را ببنديد

گام ۱۷

و در يخچال نگهداري كنيد.

براي مزه دار شدن اين پنير ميتوانيد  قبل از فشرده كردن آن مقداري زيره، ‌كنجد،‌ سياه دانه و يا  افزودني دلخواه خود را اضافه و سپس پنير را فشرده كنيد.

آموزش پنیر پیتزا

سلام با تشکر از سایت جالبتون واقعا آموزش های مرحله ای تان خیلی جالب و مفیده. لطفا آموزش پنیر پیتزا رو هم به این شیوه بگذارید چون واقعا خیلی مورد نیازه.

ببخشید ..میشه اون پنیرهایی که

ببخشید ..میشه اون پنیرهایی که مث پنیر تبریز سفتن ولی شور نیستن رو هم آموزش بدین؟؟؟؟ ( نمیدونم اسمش چیه)

میشه پنیر پیتزا رو هم یاد

میشه پنیر پیتزا رو هم یاد بدین

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.