مربای بادمجان


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۱ تا ۲ ساعت
نوع خوردنی: 
مرباجات
وعده: 
صبحانه
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
بهار

گام ۱

مواد لازم:
بادمجان ریز (حدودا 10 سانتیمتر)...................... 1 کیلو
شکر ........................................................... 1 کیلو

گام ۲

ابتدا بادمجان را شسته، پوست بگیرید طوری که کلاهک آن جدا نشود. به این خاطر که بادمجان هنگام پخته شدن له نشود.

گام ۳

به این شکل

گام ۴

سپس بادمجان ها را در ظرفی ریخته، آب را روی آن طویر که روی آن را کاملا بپوشاند، بریزید و روی اجاق حدود 15 دقیقه بگذارید

گام ۵

در این فاصله شکر را با 3 لیوان آب در ظرف روی اجاق گذاشته تا شهد مربا آماده شود ( حدود 15 دقیقه)

گام ۶

بعد از 15 دقیقه بادمجان را آبکش کرده تا آب تلخ آن خارج شود

گام ۷

بعد از اینکه شربت (مخلوط شکر و آب) آماده شد، بادمجان را به آن اضافه می کنیم و دوباره روی اجاق گذاشته با حرارت بسیار کم تا قوام بیاید. در صورت تمایل می توانید برای خوش عطر شدن آن از کمی هل و زعفران کوبیده شده استفاده کنید. بعد از 45 دقیقه آن را خاموش کنید و بگذارید تا خنک شود.

گام ۸

نکته 1: برای جلوگیری از شکرک زدن، یک قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید.
نکته 2: مربا را همیشه بعد از اینکه کاملا سرد سرد شد درون ظرف شیشه ای در دار بریزید.

دوشنبه، 20 مهر 1388 - ارسال شده توسط: گورمند

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.