پلو تايلندي


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
نوع خوردنی: 
پلو
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
تایلند
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

مواد لازم:
برنج ................................ 2 پيمانه
سينه مرغ كوچك............... 1 عدد
قارچ ............................... 5 عدد
پياز ................................ 2 عدد
فلفل دلمه در رنگهاي مختلف
نمك و فلفل و زردچوبه به دلخواه
روغن مقداري

گام ۱

ابتدا برنج را كه از قبل خيس كرده ايد را به صورت آبكش آماده كنيد و همزمان مرغ را همراه با مقداري آب و يك عدد پياز و نمك و فلفل و زردچوبه آبپز كنيد

گام ۲

قارچ را خرد كنيد

گام ۳

فلفل دلمه را نيز خرد كنيد

گام ۴

پياز دوم را خرد كرده همراه مقداري روغن تفت دهيد

گام ۵

فلفل و دلمه و قارچ را به پياز در حال تفت اضافه كنيد

گام ۶

و تفت دهيد و به آن آويشن، ‌نمك و فلفل بزنيد

گام ۷

وقتي مرغ آبپز شد

گام ۸

آن را ريش ريش كنيد

گام ۹

و به مواد در حال تفت اضافه كنيد

گام ۱۰

برنج را آبكش كرده و مواد را لابه لاي برنج بريزيد

گام ۱۱

كمي روغن روي برنج ريخته و آن را به حالت دم بگذاريد.

گام ۱۲

وقتي برنج دم كشيد آن را همراه ترشي سرو كنيد.

سلام خیلی خوب شد که دوباره

سلام

خیلی خوب شد که دوباره راه اندازی کردید

مطمئنم ایندفعه پربارتر از قبل خواهد بود......................

با تشکر

آشپزی

میخواهم از طریق میل همرای شما به تماس باشم چون به غذا ها دیزاین های آن خیلی علاقمند ام

اگر با از میل به تماس باشید و غذا های خوبی برایم از سایت زیبایی تان بفرستید برای ما افتخار بخشیده اید

موفق باشید

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.