ترشي كلم قرمز


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
نوع خوردنی: 
مرباجات
وعده: 
ناهار
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

كلم قرمز

سركه

نمك

گام ۱

كلم را خرد كنيد

گام ۲

يك شيشه دردار برداشته و كلم ها را درآن بريزيد

گام ۴

كمي نمك به آن اضافه كنيد

گام ۵

سركه را نيز درآن بريزيد طوري كه كاملا روي كلم ها را بپوشاند

گام ۶

در شيشه را بگذاريد

گام ۷

در جاي خنك نكهداري و بعد از 5- 7 روز آن را سرو كنيد

نظر

خیلی خوشمزست کاملاً معلومه. و اینکه خیلی واضح توضیح دادید خیلی ممنون.

پاسخ

مرسي زهرا جان

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.