لازانيا


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
غذا در ماکرو فر
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایتالیا
مناسبت: 
جشن تولد

مواد اولیه

لازانيا ......................... يك بسته
سوسيس .................. 200 گرم
پياز ........................... 1 عدد
پنير موتزارلا ................ 1 بسته
رب گوجه فرنگي ......... 1 قاشق
فلفل دلمه در رنگ هاي مختلف
نمك و فلفل و آويشن به دلخواه

گام ۱

ابتدا يك قابلمه برداشته در آن مقداري آب و يك قاشق روغن بريزيد و بگذاريد روي اجاق تا جوش بيايد

گام ۲

يك ماهيتابه برداشته كمي روغن در آن بريزيد و روي اجاق گذاشته تا روغن داغ شود

گام ۳

پياز را خرد كنيد

گام ۴

و همراه با مقداري روغن تفت دهيد

گام ۵

سوسيس را با خرد كن يا رنده خرد كنيد

گام ۶

و به پياز در حال تفت اضافه كنيد

گام ۷

فلفل دلمه را نيز خرد كرده

گام ۸

و به مواد اضافه كنيد

گام ۹

وقتي كه آب جوش آمد كمي به آب نمك اضافه كرده و لازانيا را در آن بريزيد تا نرم شود

گام ۱۰

رب گوجه فرنگي و ادويه را به مواد اضافه كنيد خوب هم بزنيد بعد از 4-5 دقيقه زير اجاق را خاموش كنيد

گام ۱۱

وقتي كه لازانيا نرم شد يك ظرف مخصوص ماكروفر برداشته ته آن را با كمي روغن زيتون چرب كنيد مقداري آويشن به آن بپاشيد و اولين لايه لازانيا را در آن بگذاريد

گام ۱۲

سپس از مواد آماده شده + مقداري آويشن و بعد پنير به آن اضافه كنيد.

گام ۱۳

اين كار را تكرار كنيد تا قطر لازانيا به سطح ظرف برسد. حدود 6 لايه

گام ۱۴

روي آن را پنير ريخته

گام ۱۵

سپس آن را به مدت 8 دقيقه با قدرت 750 وات در ماكروفر بگذاريد

گام ۱۶

ترجيحا آن را داغ سرو كنيد

گوشت چرخ کرده

عذز میخوام خواستم بدونم شما کلا با گوشت چرخ کرده تویه پیتزا و لازانیا اعتقاد ندارید ؟! 

پرسش

با سلام و تشکر از سایت خوبتون

لطفا  دما و زمان لازم برای پخت لازانیا را در فرهای معمولی بفرمایید

Mer30

Sepase  faravan az shom  va az  web saite kheili khobbbbbbbbbb

تشکر از گورمند عزیز

خیلی خیلی ممنونم.

عالیه گورمند تشکر

عالیه گورمند

تشکر

ما لازانیا نخوردیم،واسمون

ما لازانیا نخوردیم،واسمون بفرستین.  ها اییی چی بید؟

تشکر

سپاس از سایت خوبتان

پيشنهاد

اگر با سس سفيد باشد بهتر است . چون در اين صورت هم پنير بيشتري مصرف مي شود و هم در صورت طولاني شدن مدت پخت لازانيا خشك مي شود.
پاسخ: با سپاس از پيشنهادتون

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.