مواد لازم:
آلبالو ................................. 1 کیلو
شکر .................................. 2 کیلو
( چون آلبالو ترش مزه است بهتر است که شکر آن را 2 برابر استفاده کنیم
گام ۲
ابتدا آلبالو را شسته، دم آن را جدا کرده و هسته آن را بگیرید
گام ۳
سپس شکر را لابه لای آلبالو ریخته
گام ۴
حدود یک ساعت کنار گذاشته تا آلبالو به اصطلاح آب بیاندازد
گام ۵
بعد از یک ساعت ظرف آلبالو را روی اجاق گذاشته و زیر اجاق را کم می کنیم تا قوام بیاید.
گام ۶
بعد از اینکه مربا خنک شد آن را در ظرف شیشه ای دردار ریخته در یخچال بگذارید.