گل مربا



مواد اولیه

پرتقال پوست نازك ............................. 2 عدد
شكر ............................................... نصف پيمانه

گام ۱

ابتدا با استفاده از پوست كن پوست پرتقال را بكنيد

گام ۲

توجه داشته باشيد كه پوست پرتقال تكه تكه نشود

گام ۳

مطابق شكل

گام ۴

سپس پوست پرتقال را بپيچيد

گام ۵

به اين صورت

گام ۶

آن را در يك دست نگه داشته

گام ۷

و به كمك يك خلال دندان آن را ثابت نگه داريد

گام ۸

به اين شكل

گام ۹

اين هم يك عكس از نماي نزديك

گام ۱۰

اين هم يك عكس دسته جمعي

گام ۱۱

اين هم يك عكس close up

گام ۱۲

وقتي عكاسي به پايان رسيد. يك قابلمه برداشته گل ها را در آن بچينيد و داخل قابلمه آب بريزيد تا جايي كه روي گل ها كاملا پوشيده شود. حدود 10 دقيقه آن را بجوشانيد تا تلخي پوست پرتقال گرفته شود

گام ۱۳

سپس آن را آبكش كنيد

گام ۱۴

در اين مرحله آب پرتقال هايي را كه قبلا پوست گرفته ايد را بگيريد

گام ۱۵

گل ها را مجددا داخل قابلمه گذاشته و اين بار آب پرتقال بريزيد

گام ۱۶

سپس به آن شكر اضافه كنيد و بگذاريد با حرارت ملايم حدود يك ساعت روي اجاق بماند

گام ۱۷

اين مربا به ميز صبحانه شما جذابيت خاصي مي بخشد.

واقعا دستتون درد نکنه با

واقعا دستتون درد نکنه با آموزش آشپزی . من که خیلی لذت میبرم

گل مربا

خیلی خیلی زیباست فوق العاده اشتها آور برای اشخاصی که صبحها دهانشون برای صبحانه خوردن باز نمیشه از جمله خودم مرصی توضیحات همراه عکس فوق العاده کامل

گل مربا

وای چه خوشگله. حتماً خوش مزه هم هست

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.