حليم بادمجان


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۲ تا ۳ ساعت
نوع خوردنی: 
خوراک با بادمجان
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

بادمجان متوسط ............................... 5 عدد گوشت ............................................ 300 گرم پياز ................................................. 1 عدد عدس .............................................. نصف پيمانه سير ...............................................3 حبه نمك و فلفل .................................... به مقدار لازم نعنا خشك ......................................مقداري كشك .............................................. مقداري

گام ۱

ابتدا بادمجان را شسته و به كمك چاقو يا پوست كن،‌ پوست آن را بگيريد

گام ۲

سپس مقداري روغن درون ماهيتابه ريخته و بادمجان ها را سرخ كنيد.

گام ۳

عدس را همراه با مقداري آب بپزيد

گام ۴

پياز را خرد كرده و در كمي روغن تفت دهيد

گام ۵

سير را خرد كنيد

گام ۶

گوشت را با مقداری آب و پیاز داغ بپزید

گام ۷

سير را به عدس اضافه كنيد

گام ۸

سپس بادمجان  و گوشت را به آن اضافه كرده و به كمك يك گوشت كوب حسابي بكوبيد

گام ۱۰

به  آن نمك و فلفل بزنيد

گام ۱۱

بعد  كمي آب  به آن اضافه كرده در قابلمه را گذاشته و به مدت 2 ساعت آن را  روي حرات كم روي اجاق بگذاريد

گام ۱۲

بعد مي توانيد روي آن را با كشك و زعفران و گردو ونعنا داغ و سير داغ تزئين كنيد.

خیلی دقیق توضیح داده شده

خیلی دقیق توضیح داده شده ممنون
واسه تزیین میشه کشک زعفرونی هم استفاده کرد.  یه دونه عصاره زعفران را به کشکد که میخوایم رقیق کنیم اضافه میکنیم. 

salam

az ghaza haye motenave va tarze yad dehiye khoobetoon mamnoonam

به به

واقعاً کارتون عالیه.توپه ه ه ه ه ه ه

سایت فوق العاده ایی است. لذت

سایت فوق العاده ایی است. لذت بردیم. ممنون

فقط انگارطبخ گوشت و مخلوط کردن آن با پیاز و بادمجان جا افتاده.

مرسی

مرسی این سایت بهترین سایت آشپزی است که تابحال دیدم!هم تصویریه ،هم تنوع غذایی داره وهم نکات رژیمی وبهداشتی!!!!!!!!!!فقط یه سوال درمورد حلیم بادمجون؟؟بعضیا بجای عدس از لوبیاسفیداستفاده میکنند!کدوم یکی خوشمزه تره؟؟

پاسخ

بستگي به ذائقه خودتون داره .... راستش من تاحالا با لوبيا سفيد امتحال نكردم ولي حتما درست مي كنم و نتيجه اش را مي نويسم

سلام خسته نباشید . خیلی عالی

سلام خسته نباشید .

خیلی عالی بود .ممنون

خوب بود

سلام

به نظر من اگه توی پیاز داغ زردچوبه هم بریزید بد نیست.

Tashkorefaravan

bah bah bah  chghadr khoshmaze  Mer30

سپاسگزاري

با سلام

از سايت بسيار زيباي شما بي‌نهايت سپاسگزارم. شايد بتوونم بگم شما اولين سايتي هستيد كه آموزش گام به گام (به صورت عكس) داريد و اين فوق‌العاده است. من هر چه در اينترنت جستجو كردم سايتي مشابه سايت شما پيدا نكردم حتي سايت آشپزي ساناز و سانيا هم به اين صورت نبود. از هنگامي كه با سايت شما آشنا شدم غذاهاي متنوعي درست كردم و راستش دستپختم هم بهتر شده :)

باز هم از زحمات شما و همسر گراميتان كمال تشكر را دارم.

1389/04/21

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.