نودل استراگانوف


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
خوراک با مرغ
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
روسیه
مناسبت: 
بهار

مواد اولیه

نوعی خوراك روسي است كه از تكه هاي فيله گوشت گاو یا مرغ به همراه خامه تشكيل شده است و در قرن نوزده ميلادي در روسيه رواج یافت. خوراک امروز ما هم تلفیقی از همین خوراک با اندکی تغییر است.
مواد لازم:
نودل ................................ 200 گرم ( در عکس نمی بینید)
سینه مرغ ........................ 1 عدد
فلفل دلمه ....................... 1 عدد
قارچ ............................... 5 عدد
سیب زمینی خلال شده.... 1 عدد
پیاز ................................ 1 عدد
نمک و فلفلو پودر سیر به مقدار لازم

گام ۱

مرغ را مانند شکل به صورت رشته ای خرد کنید

گام ۲

پیاز را خلالی کرده در روغن تفت دهید

گام ۳

مرغ را به آن اضافه کنید

گام ۴

قارچ را مانند شکل حلقه ای خرد کرده

گام ۵

و همراه مواد دیگر تفت دهید

گام ۶

فلفل دلمه را نیز خرد کرده

گام ۷

و به مواد در حال تفت اضافه کنید

گام ۸

نودل را طبق دستور روی بسته آماده و آبکش کنید، اگر داخل بسته ادویه مخصوص وجود دارد که از همان روی نودل بپاشید و اگر ادویه ندارد کمی فلفل و نمک و پودر سیر به آن اضافه کنید و نودل را با مواد تفت داده شده مخلوط کنید

گام ۹

در آخر روی آن را با کچاب و خامه و سیب زمینی خلال شده تزئین کنید.

تشكر

سلام . من اولين بار بود كه سايت شما را باز كردم. كلا" از آشپزي بدم مياد. ولي وقتي سايت شمارا ديدم به اشتها افتادم اميدوارم بتوانم استفاده كرده و علاقه مندشوم. بسيار عاليست.ممنون

آخه نودل از کجا بخرم. بسته

آخه نودل از کجا بخرم. بسته ايه؟ چه شلکيه؟

پاسخ

نودل (NOODLE) رشته هاي بسيار نازك هست كه در فروشگاه ها  با طعم هاي مختلف موجود است، ‌مثلا نودل گياهي، ‌نودل با عصاره مرغ و غيره ... از نظر اندازه شبيه رشته فرنگي هست ...

عالیییییییییییی

عالیییییییییییی بوووووووووووووووددددددددددددددددددددد

WOW

WOW

ممنونم عالی بود

ممنونم عالی بود

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.