مارمالاد به


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۲ تا ۳ ساعت
نوع خوردنی: 
مرباجات
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
بهار

گام ۱

مواد لازم:
به ................................... 1 کیلو
شکر ............................... 1 کیلو

گام ۲

ابتدا به را شسته، هسته آن را گرفته و آن را خرد می کنیم

گام ۳

به را با خرد کن ریز کنید

گام ۴

سپس آن را در قابلمه ریخته، به آن شکر اضافه می کنیم و روی آن آب می ریزیم طوری که روی آن را کاملا بپوشاند

گام ۵

زیر اجاق را کم کرده، روی قابلمه دم کنی بگذارید و حدود 3 ساعت بگذارید تا بپزد.
نکته: حدود 5 دقیقه قبل از خاموش کردن مارمالاد، یک قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید. این کار باعث جلوگیری از شکرک زدن مارمالاد می شود.

گام ۶

در هنگام پخت چند مرتبه به آن سر بزنید تا ته آن نگیرد. وقتی مارمالاد سرد شد آن را در ظرف شیشه ای تمیز دردار بریزید.
نکته: چنانچه مارمالاد را در یک ظرف مسی بپزید مارمالاد به مراتب خوشرنگ تر می شود.

چهارشنبه، 26 فروردین 1388 - ارسال شده توسط: گورمند

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.