فارفاله ميگو با سس قارچ


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
اسپاگتی و لازانیا
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایتالیا
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

فارفاله  (‌پاستاي پاپيوني شكل) يك بسته

ميگو............................... براي هر بشقاب 3-5 عدد

پياز ............................... 1 عدد

قارچ .............................. 5 عدد

فلفل دلمه ...................... 1 عدد

روغن زيتون ..................... 3 قاشق غذاخوري

نمك و فلفل و آويشن و پودر سير به مقدار كافي

كچاب ............................. يك قاشق چايخوري

مايونز ............................. يك قاشق غذاخوري

ماست ............................ 2 قاشق غذاخوري

گام ۱

براي درست كردن سس قارچ: ابتدا پياز را خلال نازك كرده و در كمي روغن مايع تفت مي دهيم.

گام ۲

بعد از اينكه پياز طلايي رنگ شد، قارچ را خرد كرده به آن اضافه مي كنيم.

گام ۳

بعد از حدود 5 دقيقه از روي شعله برداشته

گام ۴

به آن مايونز،‌ ماست،‌ كچاب و ادويه اضافه كرده

گام ۵

حسابي با هم مخلوط كنيد.

گام ۶

ميگو ها را در سيخ چوبي زده و سرخ كنيد. مي توانيد براي زيباتر شدن آن، ‌مابين ميگو ها،‌ زيتون يا فلفل دلمه بگذاريد.

گام ۷

پاستا را مطابق با دستور روي بسته با مقداري آب و روغن و نمك بپزيد. فلفل دلمه را خرد كرده در آب درحال جوش بريزيد. بعد از نرم شدن پاستا آن را آبكش كرده و در ظرفي بريزيد. روغن زيتون و مقداري آويشن را با هم مخلوط كرده پاستا را به آن آغشته كنيد.

گام ۸

سپس از سس قارچ روي آن ريخته و همراه ميگو ها سرو كنيد.

پرسش

با سلام و تشکر از سایت فوق العاده تون

برای سرخ کردن میگوها چه موادی را باید اضافه کرد؟و میگوهای پفی را چگونه درست می کنند؟

پاسخ

اگر از ميگو سوخاري استفاده مي كنيد،‌ نيازي به  ادويه نيست،‌  اگر هم ميگو خام هست مي توانيد در مواد مختلف مثل آب ليو،‌پياز،‌نمك و فلفل و پودر سير و سبزي هاي معطر بخوابانيد

تشکر

ممنون-خیلی عالی بود

عالی بود

عالی بود

hi

perfect, as usual

be fresh

khayli khoshmaze bood

khayli khoshmaze bood

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.