ماكاروني با سس گوشت


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
اسپاگتی و لازانیا
وعده: 
ناهار
منطقه / قومیت: 
ایتالیا
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

گوشت چرخ كرده ................................ 300 گرم

فلفل دلمه  سبز و قرمز ..........................  1 عدد

پياز .................................................. 1 عدد

رب گوجه فرنگي ..................................1 قاشق غذا خوري

گوجه فرنگي ......................................... 1 عدد

روغن زيتون ........................................ 1 قاشق غذا خوري

جعفري ............................................... مقداري

روغن مايع ........................................... مقداري

نمك و فلفل و زردچوبه و آويشن به مقدار لازم

گام ۱

ابتدا فلفل دلمه ها را مربعي خرد كنيد

گام ۲

گوجه فرنگي را داخل خرد كن ريخته  و به صورت پوره درآوريد

گام ۳

جعفري را خرد كنيد

گام ۴

پياز را خرد كنيد،‌  كمي روغن در ماهيتابه ريخته،‌ پياز و گوشت را با هم تفت دهيد

گام ۵

بعد از 5 دقيقه تفت،‌ پوره گوجه فرنگي را به آن اضافه كنيد

گام ۶

و بعد از آن فلفل دلمه  و ادويه ها  را به آن اضافه كنيد

گام ۷

و بگذاريد روي حرارت ملايم بپزد.

گام ۸

ماكاروني را طبق دستور روي بسته  با مقداري آب و نمك و روغن بپزيد

گام ۹

سپس آن را با آب سرد آبكشي كرده

گام ۱۰

و با مخلوط روغن زيتون و آويشن آغشته كنيد

گام ۱۱

سس گوشت را روي ماكاروني ريخته  و سرو كنيد

با عرض سلام لطفا راهنمایی

با عرض سلام

لطفا راهنمایی بفرمایید ﭼه کار کنیم که  ماكاروني به هم نچسبد

با تشکر

پاسخ

بعد از اينكه ماكاروني را طبق دستور روي پاكت با آب و روغن و نمك درست كرديد آن را با آب سرد آبكشي كنيد.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.