پودينگ تخم مرغ


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
نوع خوردنی: 
دسر
وعده: 
میان وعده
منطقه / قومیت: 
ایالات متحده آمریکا
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

تخم مرغ ..................... 3 عدد (فقط سفيده)
شير .......................... 1 پيمانه
شكر ......................... يك سوم پيمانه

گام ۱

ابتدا سفيده را از زرده جدا كنيد.

گام ۲

بعد با هم زن سفيده را بزنيد تا كف كند و سفت شود طوري كه وقتي ظرف را بر مي گردانيد از ظرف بيرون نريزد

گام ۳

سپس شير را به آن اضافه كنيد و آرام هم بزنيد

گام ۴

شكر را نيز اضافه كنيد

گام ۵

حال يك قابلمه برداشته، ‌آن را از آب پر كرده و روي اجاق بگذاريد

گام ۶

مخلوط پودينگ را در ظرف مورد نظر ريخته و داخل قابلمه بگذاريد. (‌روش بن ماري) مواظب باشيد كه آب قابلمه به درون ظرف محتوي پودينگ وارد نشود.

گام ۷

پس از حدود نيم ساعت حرارت غير مستقيم (‌بن ماري) ظرف را از قابلمه بيرون آورده، ‌كناري بگذاريد تا سرد شود. سپس آن را در يخچال بگذاريد.

گام ۸

خنك سرو كنيد.
نكته: شما مي توانيد براي تنوع از رنگ هاي خوراكي،‌ مرباجات،‌ زعفران، ‌وانيل، ‌پودر كاكائو و غيره در اين پودينگ استفاده كنيد.

سئوال

سلام

گورمند غزیز ممنون از سایت عالیتون

لطفا بگید در چه مرحله ای رنگهای خوراکی اضافه بشه ؟

در ضمن مثل همیشه :یه دونه باشی

پاسخ

در مرحله 3

ميشه طرز تهيه پودينگهاي آماده

ميشه طرز تهيه پودينگهاي آماده را هم بگويي.

پاسخ

اگر مطابق با دستور روي پاكت پيش برويد مشكلي پيش نمي آيد. معمولا بسته هاي خانگي را با دو ليوان شير حل مي كنند روي اجاق با حرارت ملايم هم مي زنند و سپس در ظرف مخصوص مي ريزند

تشکر از گورمند عزیز

خیلی جالبه.ممنونم

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.