اسكالوپ گوجه فرنگي با نان تست


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
گیاهی
وعده: 
صبحانه
منطقه / قومیت: 
آلمان
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

اسكالوپ به هرگونه خوراكي گفته مي شود كه در سس پخته شود. در اينجا ما از گوجه فرنگي به عنوان سس پايه استفاده مي كنيم. پس ميشه اسكالوپ گوجه فرنگي

روغن زيتون .............................. 3 قاشق غذاخوري

خمير نان فرانسوي تست شده و خرد شده 2 پيمانه

گوجه خرد شده ....................... 5/1 پيمانه

سير ..................................... 1- 2 حبه

نمك و فلفل ........................... به مقدار لازم

ريحان .................................. نصف پيمانه

پنير پارمسان ........................ 1 پيمانه

گام ۱

ابتدا فر را از قبل گرم كنيد (350 درجه فارنهايت)، سپس نان را به صورت مكعبي خرد كنيد. داخل يك ظرف مخصوص فر روغن زيتون ريخته،‌ تكه هاي نان را به آن اضافه  كرده  و به مدت 5 دقيقه در فر بگذاريد  تا تست شود. در اين فاصله گوجه فرنگي  و سير را داخل خرد كن ريخته يا رنده كنيد  به آن ادويه بزنيد و با مواد قبلي (‌نان و روغن تست شده  و زيتون) حسابي مخلوط كنيد . پس از آن ريحان را نيز خرد كرده به موادتان اضافه نماييد.

گام ۳

پنير پارمسان را رنده كنيد و روي مواد را با آن پر كنيد.

گام ۴

 و دوباره در فر بگذاريد حدود  30 دقيقه  تا روي آن طلايي رنگ شود.

گام ۵

 گرم  و همچنين مي توانيد اين اسكالوپ را همراه تخم مرغ آبپز يا نيمرو سرو كنيد. (‌البته  قسمت آخر را وجترين ها نخوانند لطفا)

تشکر از گورمند عزیز

جالب بود.ممنونم

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.