پيتزا براي صبحانه


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
پیتزا
وعده: 
صبحانه
منطقه / قومیت: 
ایتالیا
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

خمير مايه............................... نصف قاشق غذاخوري

 آرد ......................... 2 پيمانه

 نمك ........................ 1 قاشق غذاخوري

 بيكن كالباس ورقه اي......... 4 عدد

پنير پارمسان  و موتزارلا......  هر كدام نصف پيمانه

 تخم مرغ ................ 6 عدد

 پيازچه خرد شده.............2 قاشق غذاخوري

 جعفري خرد شده ......... 2 قاشق غذاخوري

 نمك و فلفل به مقدار لازم

گام ۱

بهتر است خمير پيتزا را از شب قبل آماده كنيد. ابتدا به اندازه  4/3 (سه - چهارم) پيمانه آب ولرم در ظرفي ريخته خمير مايه را در آن بريزيد و هم بزنيد (به مدت 5 دقيقه) . سپس  آرد و يك قاشق نمك را با هم مخلوط كرده  و به مخلوط آب و خمير مايه اضافه كنيد و هم بزنيد.  ترجيحا  براي مخلوط كردن از دست كمك بگيريد  و خوب ورز دهيد تا خمير يكدستي بدست آيد.  آن را به دوقسمت تقسيم كرده، روي آن را با كيسه بپوشانيد و در يخچال بگذاريد. بعد از حدود 12 ساعت استراحت خمير را از يخچال بيرون آورده ، بگذاريد با دماي اتاق يكي شود،‌ سپس آن را دوباره ورز دهيد و باز كنيد. خمير را ترجيحا كمي كمتر از اندازه ظرفي كه ميخواهيد در فر بگذاريد باز كنيد تا دور ان نسوزد.  فر را حدود نيم ساعت  قبل گرم كنيد ( 500 درجه فارنهايت)

گام ۲

روي خمير پيتزا پنير پارمسان و موتزارلا و بعد بيكن يا كالباس و روي آن 3 عدد تخم مرغ بشكنيد روي آن نمك و فلفل زده و به مدت 8 - 10 دقيقه در فر بگذاريد تا روي آن طلايي شود.

گام ۳

 در اين فاصله سبزيجات را خرد كرده وقتي پيتزا را از فر بيرون آورديد روي آن بپاشيد و بعد از 2 دقيقه سرو كنيد.

عالی بود. درست کردم خیلی

عالی بود. درست کردم خیلی خوشمزه شد.مممممممممممننننننننننننننننننننوووووووووووووووونننننننننننننننننننننن
 

اين غذا واقعا اشتهاي ادمو باز

اين غذا واقعا اشتهاي ادمو باز ميكنه

حتما ميخورمت!

يه سوال من نميدونم چطوري عكس واسه غذايي كه ميخام اضافه كنم بزارم ممنون كمك كنيد

پاسخ

لطفا به اين لينك مراجعه فرماييد

http://www.gourmand.ir/node/201

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.