سالاد بادمجان


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
خوراک با بادمجان
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
جشن تولد

مواد اولیه

بادمجان ......................... 4 عدد
تخم مرغ آبپز .................. 4 عدد
سیر ................................ 1 حبه
جعفری ............................. مقداری
خیار شور .......................... اختیاری
مایونز ................................به مقدار لازم
روغن زیتون ....................... به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

گام ۱

ابتدا تخم مرغ ها را آبپز کنید. (برای اینکه تخم مرغ هنگام آبپز شدن ترک نخورد داخل کیسه فریزر بگذارید و در آن را ببندید)

گام ۲

بادمجان را کبابی کنید. ( من خودم بادمجان را به چنگال زده روی شعله گاز گرفتم)

گام ۳

بعد بادمجان و تخم مرغها را داخل خرد کن ریخته به آن روغن زیتون جعفری خرد شده و نمک و فلفل و مایونز اضافه کرده و حسابی مخلوط کنید. در صورت تمایل می توانید خیار شور هم به آن اضافه کنید.

گام ۴

در در یخچال بگذارید تا خنک شود.

تشکر

جالب بود تا حالا سالد بادنجون درست نخورده بودم، حتما درست میکنم فکر کنم کمی نعناع خشک یا چاشنی سالاد الیت هم توش بریزیم بد نباشه

با تشکر از سایت عالیتان.

با تشکر از سایت عالیتان.

تشکر از گورمند عزیز

خیلی خیلی خیلی ممنونممممممممممممممممم...

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.