اردور قارچ


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
دلمه
خوردنی برای چند نفر: 
10
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
استرالیا
مناسبت: 
جشن تولد

مواد اولیه

قارچ متوسط ......................... 15 عدد
پیاز ....................................1 عدد
سیر ................................... 1 حبه
پنیر پارمسان .......................3/4 پیمانه
زرده تخم مرغ........................ 1 عدد
پنیر خامه ای ........................ 50 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم

گام ۱

ابتدا قارچ ها را با آب سرد شسته، دم قارچ را از کلاهک آن جدا کنید

گام ۲

سپس کلاهک ها را کناری گذاشته، باقیمانده را ( دم قارچ) با ساتور حسابی ریز کنید

گام ۳

پیاز را خرد کنید، سیر را پوست گرفته با سیر خرد کن خرد نموده

گام ۴

در کمی روغن تفت دهید

گام ۵

سپس قارچ های خرد شده را به آن اضافه کرده حدود دو دقیقه تفت دهید

گام ۶

در ظرف دیگری پنیر خامه ای را گذاشته

گام ۷

به آن یک عدد زرده تخم مرغ

گام ۸

پنیر پارمسان و نمک و فلفل اضافه کرده حسابی هم بزنید

گام ۹

سپس موادی را که از قبل آماده کرده بودید را یز به آن اضافه کرده با هم مخلوط کنید

گام ۱۰

مواد آماده شده را در کلاهک قارچ به صورت فشره بریزید

گام ۱۱

در سینی فر بچینید

گام ۱۲

و داخل فر به مدت 10 دقیقه با حرارت 350 درجه بگذارید. خنک سرو کنید.

بسیار خوب

مطالب بسیار جالب و سودمند است.

ممنون

بهترین غذای دنیاست

تشکر

واقعا کارتون عالیه

خیلی ممنوووووووووووون

مــ ن عاشقــ ِ قارچم

عالــی بــود ( ظاهرش ) - بوش خورد ب مشامم- :دی

امشب می خوام این غذا رو درست

امشب می خوام این غذا رو درست کنم.از تنوعی که تو درست کردن غذا بهم یاد میدی ممنون.

(No subject)

دسر و غذاهای خمیری

سایتتون خیلی عالیه خیلی ممنون

خيلي عالي.

خيلي عالي.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.