سالاد گل کلم


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
سالاد
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
پاییز

گام ۱

مواد لازم:
گل کلم متوسط ..................... نصف
ذرت شیرین ( کنسرو ذرت) ....... 8 قاشق غذاخوری
ژامبون ................................. 5 ورقه
گوجه فرنگی ......................... 1 عدد
زیتون سیاه .......................... 10 عدد
نعنا خشک ........................... نصف قاشق غذاخوری
روغن زیتون .......................... یک قاشق غذاخوری
فلفل ................................... مقداری
لیمو ترش ............................. 1 عدد
مایونز .................................. 2 قاشق غذاخوری
کچاپ .................................. 1 قاشق چایخوری

گام ۲

ابتدا بلال را آبپز کنید. میتوانید به جای بلال تازه از کنسرو ذرت استفاده کنید

گام ۳

گل کلم را خرد کنید

گام ۴

و در ظرفی بریزید

گام ۵

گوجه را خرد و با گل کلم مخلوط کنید

گام ۶

زیتون سیاه را نیز خرد کنید

گام ۷

و به مواد اضافه کنید

گام ۸

ژامبون را خرد کرده و به مواد اضافه کنید

گام ۹

برای سس سالاد مواد زیر را مخلوط کنید
روغن زیتون + مایونز + کچاپ + آب لیمو ترش + نعنا خشک + فلفل

گام ۱۰

دانه های بلال را جدا کرده

گام ۱۱

و به مواد اضافه کنید

گام ۱۲

سس مورد نظر را روی مواد ریخته، مخلوط کنید طوری که تمام مواد به سس آغشته شود.

گام ۱۳

در یخچال بگذارید و پس از خنک شدن سرو کنید.
پنج‌شنبه، 26 شهریور 1388 - ارسال شده توسط: گورمند

درخواست

سلام اگر میشود طرز تهیه چند سالاد آسان و خوشمزه را آموزش دهید.ممنون

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.